Bugünkü Bakımda Gerçekleştirilen Değişiklikler

Bugünkü bakımda son derece faydalı olan yeni bir ‘Görev İçeriği’ (‘Quest Index’) uygulandı. Bu arada, standart ‘Görev Listesi’ne de (‘Quest List’) ‘J’ tuşuna basarak geçebiliyorsunuz hala. Ayrıca karakterlerinizin hareket animasyonu da geliştirildi, yani bundan böyle hareket hızını arttıracak elixir içtiğinizde örneğin, görsel anlamda daha iyi bir sonuç elde edeceksiniz.


Yeni Görev İçeriği

Görev menüsüne gitmek için ‘J’ tuşuna basın. Her zamanki gibi, ‘Görev Listesi’ halihazırda açık olan tüm görevlerini gösterecek. Görevlerin detaylı açıklamaları da mevcut, uzun hikayeler yerine kısa talimatlar okumak isteyenleriniz için kısa özetler de.

Ancak ‘İçerik’ (‘Index’) isimli yeni sekmeye tıkladığınızda, hem asıl level’ınız için uygun olan, hem de level’ınızın -/+ 5’ine denk gelen tüm görevlerin listesiyle karşılaşacaksınız. Yani şu anda level 50 iseniz level 45’den level 55’e kadar olan ve alabileceğiniz tüm görevleri göreceksiniz.

Zaten kabul ettiğiniz veya tamamladığınız görevler bu içerikte görünmeyecek. İçerik aynı zamanda görevlerle ilgili tüm bilgileri içeriyor, dolayısıyla size görev önerecek NPC’e gitmek zorunda kalmadan da hangi görevleri seçmek istediğinize karar verebileceksiniz. Çok faydalı değil mi!

Koşun Florensia’lılar, Koşun!

4 Mayıs’taki güncellemeden bu yana tüm yeni karakterler, tamamlayabildikleri ilk görevin ardından karada hareket hızlarını arttıracak iksirler alabiliyorlar. Karakterlerinizin yeni geliştirilen animasyonlar sayesindene kadar hızlı koşabildiklerine şahit olun ve bu kullanışlı iksirleri alanlarda koşmanız gerektiğinde veya canavarlardan kaçmak için kullanın.

Florensia’da iyi eğlenceler!

Florensia Ekibi