Ücretsiz Stout ve Son Şans: Oktoberfest Eşyaları!

Bir süreliğine HP ve HP iyileştirmenizi arttıracak 10 adet leziz ve de ücretsiz Stout buff eşyasına ne dersiniz? Oktoberfest’i kutlamak adına Florensia ekibi olarak bu küçük hediyemizi 5 Ekim’e (00:59 TSİ) kadar kabul etmenizi istiyoruz! Ayrıca: Oktoberfest eşyaları ve headgear indirimleri 6 Ekim’de sona erecek, en iyisi şansınız varken alabildiğiniz kadar Lederhosen & Dirndl alın!

Lederhosen, Dirndl ve Stout Headmount’ları: 6 Ekim’de tüm bu eşyalar Itemshop’tan kaldırılacak. Günü yakalayın, aynı şekilde bu güzel kostümleri yakalama şansını da kaçırmayın!


28 headgear’da 10% indirim – harika değil mi?
En favori headgear’ınızı 6 Ekim’e kadar alın, indirimli fiyatlardan yararlanın.


Biraz ekstra güce hazır mısınız? Ücretsiz buff eşyalarınızı alın ve bu desteğin tadını çıkarın! 2 Ekim’den önce oluşturulan her hesap, alımı ve satımı yapılabilen Stout buff eşyalarını bir kez edinebilir. Stout oyun-içi mail sistemiyle gönderilecek. Yukarıdaki resme tıklayın ya da şu adrese gidin

ve ücretsiz hediyenizi hemen alın! Lütfen web sitesine giriş yapmış olduğunuzda emin olun. Stout’unuzu 5 Ekim’e kadar (00:59 TSİ) alabilirsiniz, elinizi çabuk tutun!

Eşyaların tadını çıkarın!
Florensia Ekibi