Florensia’da 2. Sezon: Eğlenceli bir kışa hazır olun

Eylül ayı için açıklanan Harbor Occupation War sadece bir başlangıçtı. Florensia’da 2. Sezon bu eğlenceli güncelleme ile start alıyor, beklediğinizden çok daha fazlası ise bu sezon boyunca tek tek karşınıza çıkacak!

Harbor Occupation War (Liman İşgali)

Cuma günü de açıklandığı üzere, Harbor Occupation War, Florensia’da yeni bir dönemin başlangıcına işaret ediyor. Harbor Occupation War’ın meşhur tanıtım video’sunu izlemek için buraya tıklayın ve HOW haritasına ve 24’e karşı 24 savaş hazırlıklarını ilk kez izleme şansını yakalayın.

Guild’ler, hedeflerinizi savunun, onurunuz ve zafer için savaşın, ana adalardaki dört limandan birini ele geçirebilmek için gerekli olan guild rütbe puanlarınızı arttırmaya bakın! Geçen hafta açıklanan, ilk detayların da dahil olduğu Harbor Occupation War duyurusunu okumak için lütfen buraya tıklayın.

Droes Zindanı

Önümüzdeki aylarda yeni canavarlar ve zorlukları içeren mistik bir alemin tanıtımı yapılacak. Chester Adası’ndaki Droes Zindanı, level 60 üzerindeki oyuncular için kapılarını açacak. Hiç de tekin olmayan bu zindandaki tehlikeli buluşmalar ve eğlenceli savaşlar için hazır olun.

Pet Sistemi

Bir evcil hayvanı yumurtasından çıkarıp büyütmeyi, ona bakmayı hayal etmediniz mi hiç? Peki ya eşyalarınızı yağmalayacak ve size savaş zamanı destek çıkacak bir evcil hayvana ne dersiniz? Kimbilir, belki bazı hayvanları yönetebilir, hatta daha iyi, değişik ve özellerine sahip olmak adına melez türler bile yaratabilirsiniz! Bunlara nasıl sahip olacaksınız? Hangisi daha iyi? Bu soruların cevabını büyük ihtimalle önümüzdeki kış aylarında alacaksınız!

Diğer değişiklikler

Bu üç ana güncellemenin yanı sıra, 2. sezonda ufak birtakım güncellemeler ve gelişmeler karşınıza çıkacak. Örneğin yeni eşyalar eklenecek ve Florensia’daki maceraları daha da eğlenceli hale getirmek amacıyla halihazırda varolan bazı özellikler de geliştirilecek. Keşfedeceğiniz yeni bir şeyler hep olacak yani. Daha fazla ayrıntı gelecekte açıklanacak, önemli gelişmeleri kaçırmamak adına web sitesini düzenli olarak ziyaret edin!

Tüm bu yeni oluşumların gelişmelere ve gelişimleri gerçekleştirecek kimselere bağlı olarak değişebileceğini lütfen unutmayın. Hataların düzeltilmesi, karakter dengelenmesi ve diğer ufak değişiklikler her daim gelişim göstermekte ve bu yüzden bazen belirtilen tarihlerde gerçekleştirilemeyebilir. Bahsi geçen tarihlerin kronolojik olarak ilerlemediğini bilmenizde fayda var.

Florensia Ekibi