PREMIUM? “Arrr..” Zamanı!

Ah evet, bu hafta gerçekten de “Arrr…” zamanı. Bunun ne demek olduğunu bilmek mi istiyorsunuz? Bir Korsan değil misiniz?! 19 Eylül’de bütün dünya onların kılıç sesleriyle tıngırdayacak: Çünkü o gün Korsan Gibi Konuşma Günü!

Meşhur Korsan eşyaları sadece bir haftalığına Itemshop’ta olacak. Yani eğer iyi ya da şeytani bir Korsan kostümü istiyorsanız, örneğin meşhur şapkalardan birini ya da fıçıda bir Korsan, Itemshop’u ŞU AN ziyaret etmelisiniz!

Korsan Gibi Konuşma Günü eşyalarına göz atmak için yukarıdaki fotoğraflara tıklayın! İster iyi ya da şeytansı bir Korsan olun, ister zarif paltolardan ya da fena bakışlar atmaktan hoşlanın, fark etmez: Hepimizin içinde bir Korsan var! Korsan Gibi Konuşma Günü eşyaları 22 Eylül’de Itemshop’tan kaldırılacak ve uzun bir süre daha da ortaya çıkmayacak. Bu eşsiz fırsatı kaçırmayın!

Eğer bu kadar sorunla başa çıkamam diyorsanız iyileştirme iksirlerimize göz atmak isteyebilirsiniz çünkü şu an 10% daha az AP ile edinilebiliyorlar. Bundan böyle seviye atlarken HP, MP, DP ya da EN derdine düşmenize de gerek yok: Malzemelerinizi yeniden stoklayın ve rahatça seviye atlayın!

Arrrr…!
Florensia Ekibi