Itemshop Güncellemesi: Cheongsam’lar, İndirimler, Fortuna’nın Öpücüğü

Talih Tanrıçası Fortuna, Florensia’nın tüm maceracılarını kutsuyor ve onlara sınırsız kullanımı olan aksesuarlar, Cheongsam kostümleri ve değerli geliştirme tozları edinme şansı tanıyor. 2010’da şanslı mı, çok mu şanslı yoksa inanılmaz derecede şanslı mı olacaksınız acaba? Fortuna Random Box’ı açın, cevabını alın! Dahası, Dione Random Box geri dönüyor ve çok özel Random Box paketleri sayesinde AP biriktirme şansına da sahip oluyorsunuz!

5 kutu için ödeme yapıp 6 kutu almaya ne dersiniz? Kullanımı sınırsız olan eşyalardan ve faydalı tüketilebilir eşyalardan alma şansınız altıya katlanıyor – bu şansı kaçıramazsınız! Süper indirimli kutularınızı toplamak için yukarıdaki resimlere tıklayın.

Şansınız yaver gidecek mi? Fortuna’nın çok özel hediye paketini açın ve bu sorunun cevabını öğrenin! Ayrıca Dione Random Box yeniden düzenlendi, fiyatı indirildi ve de Itemshop’a geri döndü: İçinde ne olduğunu görmek için buraya tıklayın! Tüm “eski” Dione Random Box’ları ise Antique Dione Random Box olarak değiştirildi, bu şekilde oyunda aradaki farkı hemen anlayabileceksiniz. Biraz daha Random Box ister miydiniz? Depomuzda bulunanlara göz atmak için buraya tıklayın!

Çin Yeni Yılınız kutlu olsun! 14 Şubat’ta kaplan yılı başlıyor – o halde geleneksel Çin Cheongsam kostümleri için de vakit gelmiş demektir, sizce de öyle değil mi? Bu kostümlerden edinmek için yukarıdaki resime tıklayın.

Eşyaların tadını çıkarın!
Florensia Ekibi