Bugünkü Bakımda Değişenler

Sunucular şimdi online ve Florensia dünyasını keşfetmeye devam edebilirsiniz. Bu gün ki bakım sırasında son günlerdeki çökmeler ile ilgili teknik sorunlar araştırıldı ve üzerinde çalışıldı. Yanlış anlamalara neden olmamak için, haftalık olağan bakımın ne anlama geldiğini açıklamak istiyoruz.

Tüm sunuculara, Salı günleri TSİ saat 09:00’da haftalık bakım yapılması planlanmıştır. Yapılması planlanan işlemlerin miktarına göre olağan bakım Salı gününden, Perşembe günü TSİ saat 09:00’da kaydırılabilir.

Haftalık olağan (ve diğer) bakımlarda, sunucular kapalı olur ve oyuna giriş yapamazsınız. Yeni yamalar ve güncellemeler eklenebilir, fakat bakım işlemi yama ve güncelleme yapılmadan da yapılabilir.

Sunucuların haftada bir defa, kapatılıp yeniden başlatılması teknik nedenlerle gerekmekte ve bu işlemde haftalık olağan bakım sırasında yapılmaktadır.

Bu nedenle bakım yapılabilir ve bakım sonrasında oyuna girdiğinizde “yeni” bir içerikle karşılaşmayabilirsiniz.

Eğer haberlerde aksi belirtilmezse, Florensia istemcisi otomatik olarak yeni yamaları indirip, kuracaktır. Eğer web sitemizde haftalık olağan bakım ile haber yer almazsa, oyunda bir değişiklik yapılmamış demektir.

Bazı eski özelliklerde değişiklikler ve yeni özellik eklentiler görmeye hevesli olduğunuz bildiğimiz için, yaklaşan değişiklikler hakkında sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Florensia Ekibi