Gelecek: Florensia Yeni Özellikler

Şu an nerde, ne üzerine çalışıyoruz ve size ne gibi süprizlerimiz var? Perşembe günü gerçekleştirilicek bakımda yapılacak dengeleyici bakım ve güncelleme gelişimi hakkında bilgilen.

Forum, e-postalar yoluyla veya oyun içinden yaptığınız geri bildirimi aldık ve yoğun şekilde yeni bir güncelleştirme planı üzerine çalışmaktayız. Florensia takımı, geçen hafta siz oyuncuların, Florensia topluğu için neyin önemli olduğunu ve ne düşündüğünü gösteren çok bilgilendirici bir toplum düşünce raporu hazırladı. Perşembe günü yapılacak bakımdan sonra, Florensia Ekibi, forumdaki başlıklardan düşüncelerinizi toplamaya devam edecek. Tüm fikir ve yorumlarınızı bekliyoruz

İlk Dengeleyici Güncelleme önizlemesinde, 7 Ekim (Şuan ki durumda 9 Ekim) tarihinde dengeleyici güncelleme işleminin biteceğini ve Açık Betanın resmi olarak sona ereceğini duyurmuştuk. Fakat yaklaşan güncelleme hala açık olan bütün dengeleme konularını kapsamıyor,

  • Canavar yetenekleri
  • Canavar, karakter ve yetenek nitelikleri ve dirençleri

Maalesef, bu heyecan verici oyun niteliklerinin eklenmesi ertelenmek zorunda ve Kasım ayında hazır olacak. Daha önceki iş programları, zaman çizgileri, geliştirme, çeviri ve kaliteli kontrol süreçlerinden öğrendiğimiz üzere güncelleştirmeleri tamamlamak zaman alıyor. Bu güncelleştirmenin önemli etkisi olacak, stratejik oynanabilirliği ve parti ile birlikte oynanabilirliği arttıracak. Bu güncelleştirmenin, kararlı olduğunu garanti etmeyi istediğimizi anlamanınızı istiyoruz ve bu yüzden test için daha çok zamana ihtiyacımız var.

Gecikmeden dolayı çok üzgünüz, ama topluluk düşünce raporunu ve tecrübelerimizi temel aldık, yeni sorunlara sebep olabilecek büyük bir güncelleştirme yapmadan önce temiz ve kararlı bir oyun ortamı oluşturmaya yoğunlaştık.

Sizleri hayal kırıklığına uğratmak istemediğimiz için bundan böyle gelecekteki özellikler için kesin tarihler vermekten uzak duracağız. Buna rağmen, önceden içerik ve yaklaşık tarihler hakkında sizleri bilgilendirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Üstelik yedekte sizler için bazı çok güzel güncelleştirmemiz var:

9 Ekim Günü Bakım

  • Açık beta’nın sonu – düzenli ticari servisin başlangıcı

Son dengeleyici güncellemenin eklenmemesine rağmen, resmen açık betayı bitirecek ve düzenli ticari servise başlayacağız. Sizin için hiçbirşey değişmeyecek, bütün karakterlerinizi, eşyalarınızı ve Gelt’inizi saklayabileceksiniz ve alışıldığı gibi ücret ödemeden oynamaya devam edebileceksiniz!

Ayrıntılı bilgi haberler bölümünde açıklanacak.

  • Mühürlü Eşya Sistemi

Arzulu bir şekilde beklendi ve sonunda, burada — efsanevi Mühürlü Eşya Sistemi. All equipment pieces you find after Perşembe günü yapılacak bakımdan sonra toplayacağın ve Roxbury, Castle Hall ve Glostern barmenlerinde mührünü kırdıra bileceğin tüm eşyalarda 1 ile 5 arası mühre sahip olabilir. Mührü kırılmış efektli eşyaları giyen ilk maceracıların arasında olmak için canavar ve daha çok canavar katlet.
Ayrıntılı bilgi daha sonra önizleme ile açıklanacak.

  • Hata Düzeltme

Açık betanın başlangıcından beri, oyunda sorunlara neden olan birçok konuyu düzelttik. Daha eski teknik ve bazı oynanış konuları gibi bazıları henüz düzeltilemedi. Yaklaşan yamayla birkaç açık konu daha çözülecek.
Ayrıntılı bilgi bakımdan sonra açıklanacak.

  • Sunucu Kanal Sistemi

Durmadan büyüyen uluslararası topluluğumuzun ihtiyaçlarını karşılamak için sunucularımızı ikiye katlamayı kararlaştırdık ve özel bir kanal sistemini ekledik. Bu sistem, size mevcut karakterinizle farklı lisan sunucuları arasında seçmenize izin verecek. Bugün İngilizce LuxPlena sunucusunda oyna, yarın Fransız LuxPlena sunucusunda konuş — dilediğin gibi. Lütfen “Pardioc İngilizce”‘den “LuxPlena İngilizce”‘e karakter transferinin mümkün olmadığını unutmayın.
Ayrıntılı bilgi daha sonra kısa bir önizleme ile açıklanacak.

Yakın geleceğe dair

Takip eden maddeler, sonraki büyük güncelleştirmeler için nelerin planlandığı hakkında bir izlenim ve bir göz atma imkânı verecek. Bu güncelleştirmelerin bir kısmı, web sitenin önizleme kısmında ayrıntılı rehberlerle açıklanacak, diğerleri gelecekteki haberlerde bahsedilecek. Lütfen değişiklikler hakkında daha güncel bilgi için web sitemizi düzenli olarak ziyaret et.

  • Avatar Sistemi

Web tabanlı avatar sistemi, kendi web site avatarlarını özelleştire bilemeni sağlayacak. Sen hatta avatarlarında isimi yazabileceksin. Örneğin bu sistem, yaklaşan rütbe sistemi için görsel kaynak sağlar…

  • PvP Sıralama Sistemi

Rütbe sisteminin eklenmesi ile birlikte, Florensia’da her PK (Oyuncu öldürümü) sayılacak. Kişisel karakterlerinin ve savaş gemilerinin, guildinin sıralamaları ve hatta ülkenin sıralaması sayılacak. Bir şöhret tablosu olacak ve orada çeşitli sıralamalar, rekabet olacak. Lütfen unutmayın Florensia’da asla, PvP’ye katılmak zorunda değilsiniz — ama eğer isterseniz, katılmakta serbestsiniz!
Ayrıntılı bilgi daha sonra bir önizleme ile açıklanacak.

  • 100 Meydan Okuma: 100 Katlı Zindanı

Bu zaman-temelli meydan okuma sistemi, güven, iyi-prova edilmiş bir partinin beceri ve gücünü gerektirir. Parti üyelerinin birini bile kaybetmeden, zaman sınırı içinde tüm 100 katı aşmaya hazırmısın? Tüm canavarları hızlı bir şekilde katlet ve gururla web tabanlı rütbeli sistemde başarılarını paylaş.
Ayrıntılı bilgi daha sonra bir önizleme ile açıklanacak.

  • Dengeleyici Güncelleme III: Nitelik Sistemi & Canavar Yetenekleri

Önceden bahsettiğimiz bazı dengeleyici güncelleme unsurları ertelenecek. “Dengeleyici Güncelleştirme III” terimini atıp yerine “Nitelik Sistemi & Canavar Yetenekleri”ni kullanacağız.

  • Deniz bölgesi & Savaş Gemisi güncellemeleri

Denizdeki oyun deneyimini arttırmak için deniz bölgeleri uzatılacak, yeni deniz canavarları eklenecek ve savaş gemileri, yeni özel beceriler kazanacak.

Ayrıca, deniz ticaret sistemi ve zindanlar, güncel olarak geliştirmekte olan ve yakında oyuna eklenecek olan ilk gelişmelerdir. Çok daha fazlası, bu yıl için planlanan ve kış gibi mevsimini sıcak geçirtecek: liman işgali, taraf sistemi ve daha fazlası, hayal et, ticaret yap ve Florensia dünyasını keşfet.

Lütfen bu büyük güncelleştirmeler kapsamında etkinlikler, küçük oyun özellik güncellemeleri ve hata düzeltmeleri üzerine devamlı olarak çalışacağımızı unutma. Bize neyi beğendiğini, neyin yanlış olduğunu ve şahsen neyin değişmesini istediğini söylemekten çekinme — bütün görüşleri toplayacağız ve düzenli olarak güncelleştirme programında uygulayacağız.

Florensia Ekibi