25 Eylül – Meslek Değişim Ekran Görüntüleri Etkinliği

Florensia Ekibi olarak ekran görüntüsü etkiniliğimizintüm katılımcılarına teşekkür ediyor ve kazananları tebrik ederiyoruz. Tüm resimleri içeren galeri, artık hizmetinizde.

O kadar fazla ve harika ekran görüntüleri yolladınız ki, 60 yetenekli ekran görüntüsü çeken oyuncumuzun gönderdiği 147 eseri sergileyecek şekilde galeride sergilenen resimlerinin sayısını arttırdık. Size yedi sayfa dolusu meslek değişim izlenimleri ve ileri düzey saldırı stilleri içeren gelişmiş meslekler galerisi sunuyoruz.

Meraklı mısın? Ekran görüntülerine bakmak için lütfen buraya tıkla!

Resim

Önizleme resimlere tıklayarak tam ekran resimlere ve açıklamalarına bakabilirsin.

Galeride eseri sergilenen tüm oyuncular haftaya küçük bir eşya paketi alacaklar.

Kazananlar

Sizleri daha fazla bekletmek istemediğimiz için – gelecek hafta seçtikleri birer başlığı alacak olan üç kazanan oyuncumuza tebrikler:

Resim

Karakter adı: Azilae
Sunucu: Pardioc
Açıklama: The Syndicate Guild’i işleri değiştirdi ve şehri devralıyor! (Bu ekran görüntüsü neredeyse 2 saatimi aldı! Daha önceden guildimle kaydettiğim bir ekran görüntüsü bana esin kaynağı oldu.)

Resim

Karakter adı: Slasherking
Sunucu: Pardioc
Açıklama: Yeni alan saldırılarını deneyen ve savaşta ikincil meslek yeteneklerini kullanan arkadaşlarımın bir gösterisi.
Resim

Karakter adı: Athelas
Sunucu: Bergruen
Açıklama: Işık, seni kutsasın ve yaralarını iyileştirmesi için benim sıcaklığıma izin versin. – Aurora of Life

147 adet meslek değişim izlenimiyle şaşırtıcı galeriyi beğendiğinizi umarız — yeni yarışmalar için gözlerinizi açık tutun.

Florensia Ekibi