Yeni İstemci, Melek Elbiseleri

Görünen o ki, şeytanlar dün gizli bir saldırıda bulundular ve bu da Melek Elbiseleri’nin Itemshop’tan uçmasına sebep oldu! Söz konusu sorundan ötürü özür diliyoruz, bu kostümler yeniden Itemshop’taki yerlerini aldılar. Florensia’lılar, şimdi melekler gibi giyinin ama şeytansı tarafınızı da reddetmeye kalkmayın: Hepimizin içinde birazcık da olsa şeytanlık var ne de olsa!


Melek kostümlerine göz atmak için yukarıdaki resme tıklayın. Unutmayın, bu aynı zamanda şeytan eşyalarından edinmek için de son şansınız!


Ayrıca yeni Florensia istemcisi de yayınlandı (Temmuz istemcisi 3/2010) ve şu anda Akamai yükleme gereci aracılığıyla yüklenmeye hazır durumda. Yeni istemci tüm rehberleri ve yeni görevleri içeriyor, bu da demek oluyor ki, eğer Florensia’nın bu en taze kurulumunu yüklerseniz oyunu çok daha hızlı bir şekilde başlatabileceksiniz.

Her ne kadar eski istemciyi kullanmaya devam edebilecek olsanız da, özellikle büyük yamalarda işe yaraması açısında bu en yeni versiyonunu özellikle öneriyoruz.

Lütfen unutmayın, partnerimiz olan web siteleri halen eski istemciyi sunuyor (Mayıs istemcisi 2/2010). Yeni istemciyi sunmaya başladıkları andan itibaren partner web sitelerine bağlantı güncellemelerini aktaracağız.

Florensia Ekibi