Nice Yaşlara – Florensia 2. Yıldönümü Yarışması!

Ve bir yılı daha geride bıraktık – teşekkürler. Sadık Florensia takipçileri, şimdi AP ve nadir eşyalar kazanabilirsiniz! Florensia Ekibi olarak sizleri bir kez daha yaratıcılığınızı göstermeye davet ediyoruz. Florensia, 21 Temmuz 2008’de fantastik dünyasının kapılarını resmi olarak açtı ve o günden bugüne binlerce maceracı tüm kötülükleri alt edeceklerine dair ant içti – ve halen de bunu yapmaya devam ediyorlar. O halde Temmuz sonunda hep birlikte kutlama yapalım – bizlere yaş günü pastalarınızı, video’larınızı ve çizimlerinizi yollayın, harika ödüller kazanma şansını yakalayın!

Başvurular için son tarihler şöyle:

  • Pastalar için: 19 Temmuz Pazartesi, saat 01.00!
  • Çizimleriniz için: 26 Temmuz Pazartesi, saat 01:00!
  • Video’lar için: 2 Ağustos Pazartesi, saat 01:00!

Ve en önemlisi: Ödüller

Başvurusu kabul gören ve web sitesinde isimleri açıklanan tüm katılımcılar EXP iksirleri ve diğer faydalı power-up’ların dahil olduğu tüketilebilen eşya paketi kazanacaklar.

Kabul edilen girişlerin sayısı göz önünde bulundurularak her kategorinin en iyi çeyreği, önceden belirlenecek seçkiden kendi tercih edecekleri 30 günlük kullanım hakkı olan bir headgear veya headmount kazanacak.

Sıralamada 1 – 5 arasında yer alanlar aşağıdaki hediyelerle ödüllendirilecek:

  • Her bir kategoriden 1. çıkanlar: Kişi başına, toplamda 50$ değerinde 28,000 AP + 30 BP, kendi tercih edecekleri, sınırsız kullanımı olan headgear veya headmount veya elbise
  • Her bir kategoriden 2. çıkanlar: Kişi başına toplam 25$ değerinde 14,000 AP + 15 BP, kendi tercih edecekleri, sınırsız kullanımı olan headgear veya headmount
  • Her bir kategoriden 3. çıkanlar: Kişi başına toplam 18$ değerinde 10,300 AP, kendi tercih edecekleri, sınırsız kullanımı olan headgear
  • Her kategorinin 4. ve 5.’leri: Kişi başına toplam 10$ değerinde 5,700 AP

Bölüm 1 – Yaş gününe yaş günü pastası gerek

Boş vakitlerinde pastacılık yapan geleceğin aşçılarının dikkatine! Florensia Ekibi, en lezzetli ve en güzel yaş günü pastalarını arıyor. Eşsiz bir pasta (veya tart) yaratın, yaptığınız bu harika şeyin birkaç resmini çekin ve bu resimleri pastanızın tarifiyle birlikte bize yollayın!

Pasta pişirme işi pek zorlu gibi görünmez ama Etkinlik Ekibimizde sizden gelecek tarifleri değerlendirecek son derece deneyimli aşçılarımız bulunuyor. Pastalarınızın tarifleri ve anlaşılabilirlik durumları da ayrıca değerlendirilecek, işte bu sebeple eserinizi birazcık süslemeniz (acıbademden bir canavarla mesela) puanınızı kesinlikle artıracaktır.

Yaş günü pastası resmini ve tarifini nasıl yollayacaksınız

Lütfen “Yarışmalar” bölümümüze aşağıdaki bilgilerin yer aldığı bir bilet yollayın:

  • Konu: Florensia Yıl dönümü Yarışması – Pasta
  • Takma isminiz (eğer takma isminizi belirtmezseniz bilet sisteminde görüntülenen ismi kullanacağız)
  • Pasta veya tartın tarifi ve nasıl yapılacağının detaylı açıklaması (bilette yer alan bir metin olarak veya şu formatlarda bir ek dosya olarak: *.txt, *.rtf, *.doc, *.pdf, (2MB’ı geçmeyecek şekilde)
  • Pastanızın resmi (resimleri) (kişi başına bir pasta ve şu formatlarda en fazla üç resim: *.jpg, *.jpeg, *.png, *.gif, *.bmp, 5MB’ı geçmeyecek şekilde)

Sonunda tüm resimler galerimize eklenecek.

Bölüm 2 – YouTube’da bize Flo-Hayatınızı gösterin

Florensia’da iki yılı geride bıraktınız, bu da maceralar, dövüşler, aşk ve de heyecan dolu değerli anlara işaret ediyor. Arkadaşlarınızı kapın ve sloganının hakkını veren bir video kaydedin: “Arkadaşlarımla Bir Gün”. Video’nuzda bugüne dek tecrübe ettiğiniz tüm maceralara yer verin.

Video’da Florensia için yaş günü dileklerinde bulunmayı da ihmal etmeyin lütfen. Bir video dahilindeki ekran görüntüleri veya ekran görüntülerinden oluşan video’lar da kabul edilecek. Ancak, tek bir senaryoya bağlı kalan ya da Florensia’nın yıl dönümüyle ilişkili olmayan video’lar kabul edilmeyecek.

Yaş günü video’sunu nasıl yollayacaksınız

Video’nuzu lütfen Florensia YouTube grubuna yükleyin. Video’nun başlığında “Anniversary” kelimesinin yer almasına da özellikle dikkat edin.

Daha sonra lütfen “Yarışmalar” bölümüne aşağıdaki bilgilerin yer aldığı bir bilet yollayın:

  • Konu: Florensia Yıl dönümü Yarışması – Video
  • İstediğiniz takma isim (eğer istediğiniz takma ismini dahil etmezseniz, bilet sisteminde görüntülenen ismi kullanacağız)
  • Video’nuzun YouTube link’i (kişi başına bir video kabul edilecek, video’nun maksimum uzunluğu: 5 dakika)

Bölüm 3 – Kağıt kalemi hazırlayın: Yaş günü çizimleri

Evet, Florensia çizimlerine bayılıyoruz! Yıl dönümü Yarışmasına katılmanın üçüncü yolu da Florensia ve Florensia’nın ikinci yaş günü kutlamasıyla ilgili bir resim çizmek. Yaratıcı olun!

Hem dijital hem de geleneksel formatta çizimler kabul edilecek. Ekran görüntüsü düzenlemeleri ya da kendi çizimlerinizin yer almadığı grafikler kabul edilmeyecek.

Yaş günü çizimleri nasıl yollanacak

Lütfen “Yarışmalar” bölümüne aşağıdaki bilgilerin yer aldığı bir bilet yollayın:

  • Konu: Florensia Yıl dönümü Yarışması – Çizimler
  • İstediğiniz takma isim (eğer istediğiniz takma ismini dahil etmezseniz, bilet sisteminde görüntülenen ismi kullanacağız)
  • Çiziminiz (kişi başına bir çizim, 3MB’ı geçmeyecek şekilde)

Sonuçta, tüm çizimler Galeriye ve / veya geçen yıl olduğu gibi Flickr’da bir galeriye eklenecek.

Ek Bilgi

Diğer yarışmalar sırasında, hesapları yasaklı pek çok oyuncudan hediyelerin yeni hesaplarına gönderilmesini talep ettikleri biletler aldık. Bu isteklerin Yıl dönümü Yarışması’nda yerine getirilmeyeceğini lütfen unutmayın.

Her oyuncu üç kategoriye de katılım gösterebilir, ancak bu katılımcılar sadece bir kategoride galip gelebilir. Her kategori için bir başvuru (bir bilet) kabul edilecek. Eğer bize bir veya daha fazla kategori için bir biletten fazla başvuru yollarsanız sadece her kategori için gönderdiğiniz ilk başvuru kabul edilecek.

Lütfen kendi eserlerinizle katıldığınızdan emin olun! Çalıntı, sahte, ayrımcılık içeren, hakaret unsuru içeren, cinsel veya ırkçı içeriğe sahip olan eserler kabul edilmeyecektir. Florensia Ekibi içinde herhangi bir çaba bulunmadığını tespit ettiği eserleri dışarıda tutma hakkına sahiptir.

Kullanılacak müzikle ilgili: Telif hakkıyla korunan hiçbir müzik eseri kullanılamaz (bakınız: Wikipedia). Şu klasörden ulaşabileceğiniz Florensia müziğini kullanmanızı öneriyoruz: (…)NettsFlorensiaDataSound.

Ayrıca kendi yaptığınız, icra ettiğiniz müzikleri veya telif hakkıyla korunmayan eserleri de kullanabilirsiniz. Telif hakkıyla korunan müzik içeren video’lar da yarışmaya kabul edilmeyecek.

Yolladığım çizimlere ne olacak, eser hakkı kendime ait olacak mı? Evet, çizim başvurularınızın “%50″si size ait olacak. Diğer “%50″si ise Florensia ve içeriklerinin hak sahibi olan NETTS’de bulunacak.

Çizimlerinizi Flickr ya da web sitemizdeki bir galeri haricinde bir yerde kullanmayacağız. Tek istisna, eserlerinizin örnek olarak bir basın bülteninde yer alması şeklinde olabilir. Böyle bir durumda ise çizim(ler)in sahibi (sahipleri) isimleriyle verilecek veya çizime dahil edilen bir imzayla yer alacaklar.

İyi şanslar!

Florensia Ekibi