Bilgi: Çarşamba Günü Gerçekleştirilecek Bakım, Coronet Satın Alımları

Florensia Ekibi olarak bu haftaki bakımın 23 Haziran Çarşamba gününe kaydırıldığını bildirmek istiyoruz. Ekstra bir içerik uygulanmayacak olsa da veritabanıyla bağlantılı prosedürlerin tamamlanması gerekiyor. Ayrıca Itemshop’taki ufak bir hatayla bağlantılı olarak harika Cherry Blossom Coronet eşyasının ayrıntılı bilgilerine ulaşamıyor ve bu eşyayı satın alamıyordunuz. Bu sorun artık giderildi.

Çiçek açan bu headgear’ları artık satın alabilirsiniz, ayrıca en az bir hafta daha satın almaya devam edebilirsiniz.

Ancak Başarının Anahtarları (Keys to Success) özel etkinliği ve bu kapsamda satın alınabilecek indirim ürünler Çarşamba gününden sonra mevcut olmayacak, o halde acele edin ve ucuza anahtarlar veya banka eşyaları satın almaya bakın!

Bu arada Alfa57 ve ~G2ory~ guild’ine bu muhteşem Submersible Hat’leri ekran görüntüsü için çok teşekkür ediyoruz! Etkinlik her ne kadar sona ermiş olsa da, sizlerden gelecek komik guild ekran görüntülerine her zaman açığız, yani eğer elinizde böyle şeyler varsa lütfen bilet sistemindeki Topluluk bölümümüze yollayın, bir dahaki sefere haberlerimizle birlikte kullanalım!


Guild: ~G2ory~
Resimde yer alan üyeler: MetziWtzi, Pfenning, Farmi, Nightvyper, st4fe, xXlSalvalxXx, Tager, Bongo, Garrin, sockenkuchen, Keles, Hans92, Shambles, Diijan, xlExcavator0x, Nico14, ShinoAhiro, xYuki, Heidjer, xNoemi, MayoLilum, SuperPS13, Sourina, Destyna, Hjinkessou, Hinata1401, webbi007

Florensia’da iyi eğlenceler!
Florensia Staff