Itemshop Güncellemesi: Futbol & Çiçekler!

Güney Afrika’da şu an devam etmekte olan Dünya Kupası, bu yazı en önemli etkinliklerinden, özellikle de dünyanın dört bir yanında takımlarını destekleyen insanlar için. Futbol çılgınlığı, manyaklığı sonsuz coşku ve acı: Ne derseniz deyin herkes bu çılgınlığın bir şekilde içinde ve bu yüzden bizler de Dünya Kupası’nı Florensia’ya getiriyoruz!

Eğer futbol çok da ilgilinizi çekmiyorsa harika Cherry Blossom Coronet’lerin de dahil olduğu çiçekli eşyalarımıza göz atabilirsiniz. Yoğun istek üzerine Celestial Armor ve “Başarının Anahtarları” (“Keys to Success”) özel etkinlikleri de ayrıca uzatıldı!

Siyah, mavi veya altın rengi, T-Star Ball Headmount‘ları kafanızda hoplayıp zıplayıp durmak için sizleri bekliyorlar! Bu hareketli şeyler sadece 13 Temmuz‘a kadar Itemshop’ta indirimli olacaklar, bu yüzden favori renginizi hemen seçin ve Dünya Kupası devam ederken futbol coşkunuzu gösterin! Ülkenizin takımını cesaretlendirmek için ayrıca bir Index Finger Pointer (Vuvuzela yerine gelen eşyamız) veya şans getiren Headmount da alabilirsiniz!

Dünya Kupası’yla ilgili olmayabilirsiniz, böyle bir durumda ise harika Cherry Blossom Coronet’lerden veya altın rengi, beyaz ve kırmızı renklerde gelen (ve yepyeni!) parıldayan çiçeklerden alabilirsiniz.

Kaybettiğiniz zamanı ve Exp’ı telafi etmek isteyebileceğinizi de düşündük. Bunun için Hunter’s Land ve Sea EXP Random Box%20 daha az AP karşılığında edinilebilir. Ama sadece kısa bir süre için!

Hala yetmedi mi diyorsunuz? O halde şuna bakın: Celestial Amor özel ve de yeni Magic Key‘lerimizdeki %10 indirim sizleri bekliyor!

Eşyaların ve Dünya Kupası’nın tadını çıkarın.
Florensia Staff