Florum’daki Değişiklikler

Florensia Ekibi olarak Florum’da uygulanan iki küçük değişiklikten haberdar etmek istiyoruz. Söz konusu değişiklikler Florum imzalarını ve sizlere Florum’dan yollanan e-posta bildirimlerini etkiliyor.


İmza değişiklikleri

İmzalarınızın boyunu azaltmaya sizleri zorlamamak için, imzalara bir kaydırma çubuğu eklendi. 200 pixel’i aşan her imza otomatik olarak scrollbar alacak.

Bu, imzalarınıza binlerce resim yığabileceğiniz anlamına da gelmiyor elbette! Florum moderatörleri, yüksek çözünürlüklü olması durumunda kullandığınız resimleri düzenleme hakkını ellerinde bulunduruyorlar (örneğin toplam büyüklüğün 400~500 px’i aşması durumunda). Aynı şekilde kullandığınız resim çok büyükse (örneğin 50~100 kb’den daha büyükse) veya resminiz çok fazla olgu/aksiyon içeriyorsa da (örneğin anime edilmiş gif’ler) moderatörler tarafından yeniden düzenlenebilir. Sizlere önerimiz bilgisayarınızda imza kodunuzun bir yedeğini bulundurmanız.

Bildirim değişiklikleri

Hem güvenlik açısından hem de gizlilik hakkınızı koruyabilmek adına tüm Florum e-posta bildirimlerini hizmet dışı bıraktık. Bundan böyle gelecek günlerde Florum’dan herhangi bir e-posta almayacağınızı bilin.

Florum’da değişmesini istediğiniz başka şeyler var mı? Lütfen önerilerinizi Florum’a yollayın!

Florensia Ekibi