Bahar Sanat Yarışması – Hediyelerin Dağıtımı

Florensia ekibi olarak ilk cash eşya yığınının bugün dağıtıldığını duyuruyoruz. Talep edilen tüm bilgileri bize yollayan katılımcılara malzemeleri gönderildi. Lütfen daha ayrıntılı bilgi için tüm haberi okuyun

Resim

Şu katılımcıların (ya da kazananlar) bizlere ana karakterlerinin isimlerini ve hangi sunucuda oynadıkları bilgisini yollamaları gerekiyor:

  • Kubokuro, RedCrowXIII, bichoneum, lefebvreman, Zoza, jakob1, sorma93, ffcloud81, JDexter

Şu isimler ise hangi Elegant Robe / Elegant Robe with Hood (Zarif Elbise / Şapkalı Zarif Elbise) ve hangi Headmount’u istediklerine dair bize bilgi yollamalılar:

  • Kubokuro, bichoneum, AntimoX10, snowking5, keith arnold, AngelNoob, Toshie, Xyii, LancetteRose, ffcloud81, SpixX, Kadin, MizzChatter

Elbiseler (Robes) ve Headmount’lar kazananlara henüz iletilmedi çünkü hala seçim yapmamış olan diğer kazananlardan gelecek bilgileri bekliyoruz.

Bizlere 11 Haziran’a kadar talep ettiğimiz bilgileri yollamayan katılımcılar ve kazananlar hediyelerini alamayacaklar. Elbiseler ve Headmount’ların dahil olduğu diğer tüm hediyeler ise 12 Haziran Cuma günü verilecek..

Gecikme için özür diliyoruz ve burada bahsi geçen kişilerin talep ettiğimiz bilgileri en kısa zamanda bizlere göndermelerini rica ediyoruz. Teşekkürler.

Florensia Ekibi