Yeni Florensia İstemcisi: War Zone Hazır Durumda

War Zone güncellemesini de kapsayan yeni Florensia istemcisi sitemizde hazır durumda. İstemci bir öncekinden çok daha küçük boyutta, 1.45 GB civarında. İndirme işlemini sizler için daha kullanışlı bir hale getirmek adına bir yükleme yardımcısı eklendi ki biz de sizlere bu aracı kullanmanızı öneriyoruz. Söz konusu araçla başlangıç yapabilir, duraklayabilir, durdurabilir ve indirme işlemine kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Eski istemciyi hala kullanabilirsiniz, buna rağmen biz yine de yama problemlerini önlemek adına yeni aracı kullanmanızı öneriyoruz.

Resim

Yükleme yardımcısı 1.9 MB büyüklüğünde ufak bir program ve istemciyi sunucularımızdan indirme işlemini sizler için çok daha kolay bir hale getirecek. Yükleme yardımcısını başlatın ve Florensia’yı kaydetmek için dosya seçin. İndirme işlemini başlattıktan sonra yükleme yardımcısının ekranından işlemin gelişimini takip edebilirsiniz. Dahası duraklatabilir, durdurabilir ve indirme işlemine kaldığınız yerden istediğiniz zaman yeniden başlayabilirsiniz.

Resim Almanya Yansıları: War Zone İstemcisi

Resim Resim
Resim

Resim Fransa Yansıları: War Zone İstemcisi

Resim Resim

Resim Türkiye Yansısı: War Zone İstemcisi

Resim

Eğer download ortaklarımızdan birinden indiriyorsanız lütfen doğru versiyonu indirdiğinizden emin olun. Uluslararası aynalar, istemci söz konusu web sitelerinden güncellenir güncellenmez eklenecek.

Yeni istemci versiyonunun resmi adı “Florensia War Zone İstemcisi”, büyüklüğü ise 1.45GB civarında.

Eğer mevcut yansılarımız arasında uygun bir download bulamıyorsanız doğrudan istemciyi sunucularımızdan indirin.