Itemshop Güncellemesi: Dünya Okyanus Günü

Dünya Okyanus Günü’nü kutlamaya hazır mısınız? Tiny Whale ya da enfes malzemeler için yeterince Butterflyfish toplayabildiniz mi? Balıkçı oltalarından yana şansınız yaver gitmediyse ya da balıklara ve mavi elbiselere karşı zaafınız varsa Dünya Okyanus Günü Itemshop güncellemesine bir göz atın!

Gemiye tıklayın giriş yapın ve Deniz EXP iksirlerini 10 ila 14 % arasında indirimli alın!

Tombul Globefish’e tıklayın ve hazırladığımız eşyalara göz atın hepsi de Dünya Okyanus Günü şerefine pek tabii!

ResimResim

Toplamda altı yeni elbise mevcut, herbiri de farklı mavi tonlarında ve sizler tarafından denenmeyi bekliyorlar. Elbiseyi tamamlaması için şirin Tiny Whale’lerden, tombul Globefishe’lerden ya da şık Denizci Şapkaları’ndan (Sailor Hats) edinin, hepsi şu an hazır durumda hem de 10 ila 20% arasında indirimle!

Etkinliğin sona ereceği 16 Haziran’a kadar mümkün olduğunca çok miktarda Butterflyfish toplayabilmeniz için muhteşem balıkçı oltalarımızı denemenizi öneriyoruz. Sadece şu an için mevcutlar hem de 20% indirimle.

Hoomanil Okyanusu’nda hayatı daha kolay bir hale getirmek için Deniz EXP iksirleri, Altın Denizatı Kuyruğu (Golden Seahorse Tail) ve Denizde Artırılmış Hareket Hızı için Sihirli Taş alabilirsiniz. Hepsi de normalde olduğundan daha ucuz üstelik.

Dünya Okyanus Günü Itemshop etkinliği 16 Haziran’a kadar devam edecek – ya da tüm elbiseler satılana kadar. En iyisi acele edin!