Güncelleme: Davranış Kuralları, Şartlar & Kurallar

Florensia ekibi olarak Şartlar ve kurallar ile Davranış Kurallarında güncellemeler yapıldığını duyurmak istiyoruz. Sizi bu değişikliklerden haberdar etmek üzere verilen haberlere lütfen bakınız. Buna ek olarak, tüm kullanıcılara değişikliklerle ilgili bir mail yollanacağını da bildirmek istiyoruz. Başvurunuzla tüm bu kuralları anladığınızı ve kabul ettiğinizi onaylamış oluyorsunuz, bu yüzden lütfen tüm değişiklikleri dikkatlice okuyun ve adil bir oyun alanı oluşturmak adına söz konusu kurallara uyun.

Değişiklikler: Davranış Kuralları (CoC)

Uluslararası topluluğa ve dillere saygı gösterin

Florensia’nın uluslararası topluluğunda farklı pek çok dilin konuşuluyor olmasına saygı göstermek durumundasınız. Tüm sunucularda, Shout, Trade ve genel sohbette (General Chat) oynadığınız dünyanın dili geçerlidir. Bir istisna hariç: “Latin”, Orta ve Güney Amerika’da konuşulan her resmi dili temsil etmektedir.

Boss-farming, mobtrain veya benzeri haksız davranışlar yasaktır

Üstesinden gelebileceğinizden fazla canavarı üzerinize çekmeyin ve canavarları peşinize takıp haritanın bir ucundan öbür ucuna çekmeyin. Canavarları diğer oyuncuların üstüne çekmeyin. Boss canavarlar, adlandırılmış canavarların farm edilmesi veya quest canavarların diğer oyuncuları engelleyecek şekilde alıkonulması yasaktır.

Free Battle Zone ve War Zone’larda Nasıl Davranılması Gerekiyor?

Canavarları diğer oyunculara tuzak kurma adına ayartmak Free Battle Zone ya da War Zone’da yasaktır. Bu yolla EXP kaybetmelerini sağlamamalısınız. Adil olmayan davranışlar katı cezalarla sonuçlanacaktır.

War Zone’lardaki PvP alanının girişi -giriş yapan oyuncuları öldürme amacı güdülüyorsa- yasak bölgedir.

War Zone’larda diğer oyuncuların normal seviye almalarına engel olmak yasaktır.

Hakaret, küfür, ayrımcılık, taciz ve şiddet kabul edilemez.

Portalımızda ve oyunumuzda huzurlu ve eğlenceli bir atmosfer yaratmak adına, diğer oyunculara karşı hakaret ve şiddet içeren davranışlarda bulunmak kesinlikle yasaktır. Diğer oyunculara karşı ayrımcılık yapmayın, cinsel tacize giren davranışlarda ya da cinsel içerikli herhangi bir imada bulunmayın. Alkol ve uyuşturucularla ilgili sohbetler de aynı şekilde kabul edilemez.

Gereksiz postalar yollamayın

Kasıtlı taciz ya da aşırı ve sık tekrarlanan dışavurumlar (duygu halleri), noktalama işaretleri, bütün cümleler, BÜYÜK HARFLİ CÜMLELER, diğer oyuncuları rahatsız edeceği düşünüldüğünden, yasaklanmıştır. Gelt alımı ya da oyun içeriğiyle alakalı, harici web sitelerine link yollamayın. Bu kanuna aykırıdır ve daimi olarak yasaklanmanıza sebep olur.

Florensia Ekibine ve Takım üyelerine Saygılı Olun

Takıma, personele, Dil Şefleri / Dil Destek Ekipleri, İzciler, çeşitli teknik ekip ve Florum moderatörlerine karşı kibar olun. Özellikle yardıma ihtiyacınız olduğu zamanlarda kibar davranışlarınızın nasıl işe yaradığını göreceksiniz. Takımın kararlarına saygı gösterin ve bu kararları kabul edin. İzcilere ya da diğer Takım üyelerine sevk edildiği takdirde, kuralları ihlal ettiğiniz gerekçesiyle aldığınız ceza üzerine pazarlık edemezsiniz. Cezanızı kabul etmezseniz, bu konudaki resmi iletişim kanalını kullanın: Destek Sistemi. Şikayetiniz değerlendirilecek ve tartışılacaktır.

Değişiklikler: Şartlar & Kurallar (GTB)

XVI) Ek

Şartları ve durumları kabul ettiğinde müşteri aynı zamanda Code of Conduct’ı da (ahlak kuralları) onaylamış ve kabul etmiş olur. (Code of Conduct).

Florensia Ekibi