Prontera Tourism Office deviantArt’ta

5 farklı çözünürlükte toplamda 10 duvar kâğıdını sizinle paylaşmak için, PTO deviantART portalında bir sanat beğeni hesabı yarattı. 2006, 2008 ve 2009 yıllarından toplam 72 duvar kâğıdına bakın ve deviantART profilimize bir mesaj bırakın.

Duvar kâğıtlarını yayınlamak ve hoş yorumlar yapmanın yanında; PTO, deviantArt profilini yaratıcı kullanıcılarımızın Ragnarok Online fan art eserlerini de toplamak için kullanmak istiyor.

Deneyimli DA üyeleri bilecektir:“Ragnarok Online” arandığında 36,000 sonuç ve galerilerdeki 36,000 resim biraz kafa karıştırıcı. Bu nedenle, tüm iddialı Ragnarok Online sanatçılarına, onları favorilerimize ekleyebilmemiz için kendi yaptıkları başyapıtlarını bir mesajla yollamaya davet ediyoruz.

Yükleme ekranları, çizgi romanlar, sprite düzenlemeleri, geleneksel ya da dijital artworkler, avatarlar ve imzalar veya fan kurguları – olsun tüm kategorilerdeki en iyi başyapıtlarınızı topluyoruz.
Bu yüzen eğer bizimle irtibata geçmek isterseniz, bir mesaj yollamanız yeterli.Ah, ve tabii ki samimi olarak duvar kâğıtlarını indirmeğe ve kullanmaya! davetlisiniz. Duvar kâğıtlarını indirmek için kayıt olmanız gerekli değildir.

PTO’nun DA profilini ziyaret etmek için buraya tıklayın!