Gacha: Çarkıfelek – Hadi çevir!

Florensia Ekibi, toplamda 24 seçkin Headmounth’u nasıl özel ve eşsiz bir yolla elde edeceğinizi sunar. Oynamak ister misiniz? Gelmiş geçmiş en iyi Headmount’lara Florensia Gacha ile sahip olun!

Resim

Florensia Gacha’yı ziyaret etmek için lütfen buraya yada resme tıklayın!

“Gacha” Nedir

“Gacha” bir “ses sözcüğü”dür. Japonca bir kelime olan “Gachapon”un bir kısmıdır. “Gacha” otomatik oyuncak makinesinin bozuk para atınca çıkardığı ses, “pon” ise oyuncağın kutuya düştüğündeki ses olarak kabul edilir.

Florensia Gacha Sistemi

İlk olarak, Florensia “Gacha” bir çarkıfelektir. Eğer, bu çarkıfeleğe 2.500 AP atarsanız, çarkı bir defa çevirebileceksiniz ve eğer ibre hazine sandığına vurursa, toplamda 24 tane olan özel Headmount’lardan birine sahip olacaksınız Bu Headmount’lar satışta değildir ver hiçbir yerde ele geçirilemez! **

Resim Resim

İbreniz zarflardan birine isabet etse bile eliniz boş ayrılmayacaksınız: Zarfların ardında bir çok çeşitten oluşan küçük tüketim eşyalarının paketleri saklı: Bazıları mühürleri kırmada kullanılan anahtarlar, yükseltme eşyaları yada ekstra güç ekleyen iksirler. Böylece her zaman güzel bir hediyeye kavuşacaksınız! Ama elbette, bazı eşyalar diğerlerinden daha değerli ve bazı Headmount’lar hepsinden daha iyi özelliklere sahip!

Resim Eğer bir hazine sandığı yakalarsanız, bir Headmount’a sahip olacaksınız.
Resim Eğer bir zarf yakalarsanız, tüketim eşyalarından birine sahip olacaksınız.

Sıkça Sorulan Sorular

  • Eğer, Florensia Gacha sayfasını ziyaret ederseniz, çark otomatik olarak çalışmaya BAŞLAMAZ. Dönmesi için BAŞLAT’a, hediyenizi belirlemesi için DUR’a basmanız gerekir.
  • Gacha’yı kullanmanız için karakteriniz en az seviye 10 olması gereklidir.
  • Çarkı dilediğiniz kadar çevirebilirsiniz.
  • Lütfen unutmayın ki, çarkı her çevirdiğinizde, 2.500 AP, AP hesabınızdan düşecektir.
  • Lütfen unutmayın ki, internet bağlantınızdan dolayı, hesabınızdan düşen AP’nin hemen görünmesi biraz gecikebilir. Eğer bu gerçekleşirse, çarkın bir sonraki çevriminde görüntü yenilenir, böylece çarkı bir kez çevirmek için, 2500 yerine 5000 AP ödenmiş gibi görülebilir. Fakat, her zaman hesabınızdan sadece 2.500 AP kesilir. Bunu, Bilgilerim > Ödeme Geçmişi bölümünden kontrol ederek doğrulayabilirsiniz
  • Çarkı her çevirdiğinizde bir eşyaya sahip olacaksınız. Daha önce de belirttiğimiz gibi, bazı eşyalar diğerlerinden daha değerli ve bazıları (tüketim eşyaları gibi) biraz daha az kıymete sahip. Ortalama olarak, çarktaki tüm çevirmeleriniz için yatırdığınız AP size eşya olarak geri dönecek. Lütfen bunu aklınızda bulundurun.
  • Eğer, Gacha’daki, Gacha Geçmişi düğmesine tıklarsanız, oynadığınız zaman diliminde elde ettiğiniz eşyaları görebilirsiniz
  • Bütün armağanlar doğrudan oyuna gönderilir. Stoklarınıza gidin ve eşyalarınızı toplamak için Cash Eşyalar kısmını açın.
  • Çarkı 20 kereden fazla çevirseniz bile, bütün eşyalar hatasız olarak oyuna gönderilir. Cash eşyalar kısmında, bekleyen eşyaların sayısını söyleyen küçük bir bilgi penceresi vardır. Eğer çarkı 20 kereden fazla çevirirseniz, gösterilen eşyalar kısmının maksimum sayısını (ki bu 20’dir) aşan eşyalar, bekleme listesinde saklanır. Eşyaları, Cash Eşyalar kısmından alıp stoğunuza yerleştirin ve Cash Eşyalar kısmını kapatıp tekrar açın: Böylece bekleme listesinde saklanan eşyalara ulaşabilirsiniz.
  • ** Gacha ile elde edilen bütün Headmount’ların süresi 30 gün ile sınırlıdır! Zaman limiti, Headmount’u, Cash Eşyalar kısımından alıp stoğunuza yerleştirdiğiniz anda başlar. Eğer eşyayı Cash Eşyalar bölümünde tutarsanız, saat geri sayıma başlamaz. Saatin ne zaman geri sayıma başlayacağına karar verebilirsiniz!
  • İşlem başlatıldıktan sonra, oyundan çıksanız bile, saat geri sayıma devam eder. Lütfen bunu unutmayın.
  • Elde ettiğiniz Headmount’lardan her birinin değişik renkleri mevcuttur. Renklerden birinin herhangi bir bonusu olmamasına rağmen diğerleri çeşitli bonuslara sahiptir.

Florensia Gacha’da Bol Şans!