Websitesi Güncellemeleri : Resimler & Yeni İçerik

Bu haftanın sonunda, Florensia sayfaları, sizi bir kaç yenilikle şaşırtacak! Yeni çizimlere ve ekran görüntülerine bir göz atın ve en son eklentiler hakkında daha fazla bilgi sahibi olun.

Kontrol Merkezi Güncellemesi

Sol kısımdaki Kontrol Merkezi’nin düğmeleri güncelleştirilmiştir. Florensia YouTube, Facebook ve Twitter sayfalarına erişim düğmeleri eklenmiştir, böylece bir tıkla heyecan verici iletişim ağıyla kontak halinde kalabileceksiniz! Ayrıca, Florensia DeviantArt sitesinin Fan Art kısmına doğrudan link eklenmiştir.

Resim

Yeni Ekran Görüntüleri ve Çizimler

Multimedya bölümünde, Çizimler: Meslekler galerisi güncelleştirilmiştir. Ayrıca burada, ikincil mesleklerin yüksek kalitedeki illüstrasyonlarını da bulabilirsiniz.

Ekran Görüntüleri bölümünde, 2008 Etkinlikleri’nden Oyun İçi Görüntüler Galerisi yenilenmiştir. Çeşitli etkinliklerden 168 ekran görüntüsü şimdi sizin için burada!
Ayrıca, 2009 Etkinlikler Galerisi ve 42 ekran görüntüsünden oluşan bu yılın Karnaval’ına ait kareleri de burada bulabilirsiniz.

Resim

Fan Sitesi Paketi

Florensia Fan Sitesi Paketi , geliştirilmiş versiyonuyla şimdi hizmetinizde! Guild’iniz ya da Florensia fan siteniz için geniş sanatsal çizimleri indirebilirsiniz. Aynı zamanda yayın hakkı konusundaki soruların cevaplarını ve kullanım kılavuzunu da burada bulabilirsiniz

Websitesi İçeriği

Aşağıda yer alan sayfalar güncellenmiştir.

Ayrıca, SSS Bilgi Bankası’na altı yeni soru eklenmiştir.