LuxPlena’da iki yeni dünya!

Florensia Ekibi, Türk topluluğunun LuxPlena’da kendi dünyalarının açılması için gerekli büyüklüğe ulaştığını gururla duyurur. Ayrıca Fransız topluluğunun hızlı büyümesi ile LuxPlena’yı fethetmek için ikinci bir dünya açılmasına karar verilmiştir!

Resim Türkçe Dünya

Bugün, Türk Hilali, Avrupa sunucusu LuxPlena’daki kendi dillerindeki dünyada, Türk oyuncuların yollarını aydınlatmaya başladı! Florensia Ekibi, Türk topluluğunun LuxPlena’da kendi dünyalarının açılması için gerekli büyüklüğe ulaştığını gururla duyurur. Türkçe konuşulan dünya LuxPlena’ya eklendiği için var olan karakterlerinizi yeni dünyayı ziyaret için kullanabilirsiniz. Doğal olarak sizi LuxPlena’daki diğer uluslararası dünyalarıda ziyaret etmeğe davet ediyoruz.

Resim İkinci Fransızca Dünya

Fransız üç renginin rüzgarı, LuxPlena’da açılan ikinci Fransızca konuşulan dünyanın kapılarını aralıyor! Tüm Fransız oyuncuları yeni dünyaya katılmaya LuxPlena’da ikinci Fransızca konuşulan diyarı oluşturmaya davet ediyoruz. Fransızca konuşulan dünya LuxPlena’ya eklendiği için var olan karakterlerinizi yeni dünyayı ziyaret için kullanabilirsiniz.

Diğer topluluklarda sürekli büyüdüğü için ilerde başka başka dünyalarında eklenmesi mümkün görünüyor. Ülkenize bağlı kalın ve herkese ülkenizden kaç kişi Florensia oynadığını gösterin!