Wind’s Ear – Burning Skeleton: Itemshop Güncellemesi

Çeşitli renklerde iki yeni headgear, bir Upgrade Stone, sınırlı bir süre için Teleport Card’ları, yeni Magic Stone’lar ve EXP kaybını önleyen eşyalar – harika Itemshop güncelleştirmesiye iyi haftasonları!

Resim

Wind’s Ear veya Burning Skeleton

Kaderini seç: Rüzgârın taşıdığı doğanın sesini duymak ister misin? Tüm dileğin yumuşak bir esinti Wind’s Ear’nin tüyleriyle oynaması mı? Veya hem arkadaşlarını hem de düşmanlarını korkutan başında bir Burning Skeleton’ın şeytanca gülüşüyle çılgına dönek ister misin? Seçim senin, maceracı!

Resim

Özel Kalite Upgrade Stone

Sonunda, Upgrade Stone elde edip eşyalarını yükseltmek için canavar avlamaktan yoruldun mu? Kullanışlı çözümümüzü kullan, ihtiyacın kadar satın al! Bu Özel Kalite Upgrade Stone’u kullanarak 11 ile 99 level arası herhangi bir eşyayı yükseltebilirsin.

Yükseltme işlemi sırasında eşyalarını korumak için ayrıca Mithril Powder ve Slate Piece of Ancient kullanabilirsiniz!

Dikkat: Bu eşya, kısıtlı bir süre Itemshop’ta yer alacak!

Resim

Teleport Sistemi

Tehlikede misin? Büyülü Teleport Card’ları seni anında Roxbury, Castle Hall veya Glostern’e taşır. Hatta Teleport Card’larını denizde de kullanabilirsin! Günlük kullanım için rahat ve kullanışlı.

Başka bir şehri ziyaret eden düşük seviyeli oyuncular, Roxbury’a dönmek için başka bir Teleport Card’a ihtiyaçaları olabileceğiden haberdar olmalıdır. Glostern ve Castle Hall’de düşük deniz seviyeleri için gemi parçaları satılmamaktadır!

Dikkat: Teleport Card’ları kısıtlı bir süre Itemshop’ta yer alacak, bu nedenle bu fırsatı kaçırmayın!

EXP kaybını önleyen Magic Stone’lar

Deneyim puanları 100 Floors Tower veya Sea of Bones’da kaybedilmeyecek kadar değerli! Magic Stone’lar oyunda geçirdiğiniz üç saat boyunca aktif olacak ve öldüğünüz zaman deneyim puanınız (EXP) korunacak.

Ayrıca, fiziksel ve büyüsel savunmanızı arttıran Magic Stone’ları da ekledik.

Resim Resim Resim

Fighter’lar, Magician’lar ve Gunslinger’ler için Yeni Paketler

HP’ni veya MP’ni arttır, arttırdığın saldırı güçlerinden faydalar sağla, eklenen iksirlerle yaralarını iyileştir. Yeni paketleri satın alırken %25 otomatik indirmden yararlan!