5 Ocak – Son Şans: İndirimler ve Yılbaşı eşyaları!

Yılbaşı, Florensia dünyasında biraz daha uzun sürüyor, fakat 12 Ocakta tüm Yılbaşı eşyaları satıştan kaldırılacak, bu nedenle acele edin ve santa elbiseleriniz çok geç olmadan alın! Yılbaşı eşyaları ve Angel &Devil eşyaları için indirim saat 12 itibari ile kaldırılacak – size tarih ve saati hatırlatacak herhangi bir tür takvim veya ajandayı yılbaşında hediye almış olmalısınız!

Resim

Yılbaşı eşyaları – nihayet son moda kostüm ve başlıkları satın alabileceksiniz. Noel Baba gibi, Noel Anne gibi, Rudolf gibi ya da Rengeyiği gibi giyinmek istemez misiniz? Bunlar artık mümkün! Yıldız şapkası, Rudolf Giysisi ve daha fazlası için resme tıklayın. Lütfen unutmayın, bütün eşyalar sadece 12 Ocak saat 12:00’ye kadar Itemshop’ta!

Resim

Melek ve Şeytan – iyi bir çocuk / kız mıydınız yoksa yaramaz mı? Yeni melek ve şeytan eşyalarımızla içinizdeki şeytanı serbest bırakın ya da meleksel ruhunuzu gösterin. Şimdi bunların hepsi üç renkte – mükemmel tarzınızı seçin! Eşyalara bir göz atmak için resme tıklayın. Bu eşyalar her zaman Itemshop’ta kalacak – fakat sersemletici indirim 12 Ocak saat 12:00’de bitiyor. Kaçırmayın!

Resim

Yeni eşyalarla iyi eğlenceler!