Sıcak Haber: Açık Beta 21 Temmuzda Başlıyor – İstemci Hazır

Florensia Yönetimi, Destek ve Öncü Takımı sizleri Açık Betaya davet ediyor. Açık Beta 21 Temmuz saat 11:00 sularında başlayacaktır. Yeni bir dünyayı ve eşşiz güzellikteki uçsuz bucaksız okyanusu keşfetmeye hazırmısınız? O zaman bu özgür dünyadaki yerini almaya şimdiden hazırlan.

Kapalı Betada bizlerle beraber olan tüm oyuncularımızın hesaplarına ödül olarak özel iksir veriyoruz. Florensia yı 6 farklı dilde oynayabileceğiniz gibi, 3 farklı sunucumuzdan size uygun olanı seçerek Açık Beta daki yerinizi alabilirsiniz. Bu sunucular LuxPlena [Avrupa], Pardioc[Amerika] ve Bergruen [Almanya] sunucularıdır.

Elinizde mevcut bulunan İstemciye yama yapmanız mümkün olmasına rağmen , herhangi bir hataya maruz kalmamanız için yayınladığımız yeni ve full istemciyi indirip yüklemenizi tavsiye ederiz. Aşağıda oyunumuzun istemcisini indirebileceğiniz farklı sunucuları bulabilirsiniz.
Açık beta hakkında detaylı bir bilgiyi bu başlıkta bulabilirsiniz.

Resim

Aşağıdaki resme tıklayarak Türkiyede yer alan sunucumuzdan oyun istemcisini indirebilirsiniz:
Resim

Gamona:
http://www.gamona.de/download/detail/id … 697175.htm

Onlinewelten giriş yapmanız gerekmektedir:
http://www.onlinewelten.com/downloads,i … lient.html

*.torrent (BitTorrent istemci):
http://www.florensia-online.com/fansite … OB.torrent

Gamezcheck:
http://gamezcheck.de/modules.php?name=D … ew&lid=227

Oyunumuza giriş yapmanız için artık herhangi bir Beta anahtarı gerekmemektedir, arkadaşlarınızı davet edin ve florensia-online.com sitemize kaydınızı yaptırarak oyunumuzu oynamaya başlayın.

Ayrıca 18 Temmuz Cuma günü saat 16:00 sularında sizlere suncağımız yeni web sitemizi incelemenizi tavsiye ederiz, Florensia hakkında bir çok bilgiye ulaşabileceğiniz yeni sistemizde ayrıca gelecekte planladığımız bir çok yenilik hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Florensia Dünyasında görüşmek dileği ile!
Florensia Yönetimi