euRO PvP Ligi: Sezon I

Eşsiz euRO PvP League powered by Ragnarok no Seishi 4 Temmuz tarihinde (saat 17:00’de) başlıyor ve 31 Temmuz’a kadar sürecek (17:00). Geçtiğimiz dönemde bol bol çalıştığınızı umuyoruz ve bol şans diliyoruz, birbirinden güzel hediyeler sizlerin olabilir!

Lige kaydınızı yapın ve hazırlanın – ilk PvP League sezonunu RWC euRO içi ön turnuvasında başarılı olmak için kullanın!

Mart ayında bildirdiğimiz gibi, PTO ve Ragnarok no Seishi eşsiz bir PvP League sistemi üzerinde çalışıyorlardı. Bu sistemde farklı Guildler yarışıp galibiyetler edinebilecek ve her sezon sonunda müthiş hediyeler kazanacaktı.

Karakterinizin ismini ve auth kodunu* kullanarak kaydınızı yapın, bir takım oluşturun ve savaşın. Turnuvaya katılmak için buraya tıklayın, istediğiniz an katılabilirsiniz!

* Karakterinizin ‘auth code’ değeri burada bulunur (görmek için giriş yapmanız gerek)

Mart ayında yayımladığımız haberlere de bir göz atın ve daha fazla bilgi edinin. Bu sezondan sonra PTO ayrıca özel bir PvP League bölümünü euRO internet sayfasına ekleyecektir.

Turnuva, lig ve hediyeler hakkında daha fazla bilgi turnuva sayfasında bulunur. Unutmayın ki şu an haftada iki savaş mümkün, böylelikle her takım ligin tepesine ulaşabilir. Bu sezon Prontera kalelerinden eşyalar ilk üç takıma ödül olarak verilecektir!

PTO bunun sadece euRO’da bulunan eşsiz PvP Ligi sisteminin ilk sezonu olduğunun altını çizmek ister. Önümüzdeki sezonlarda yenilikler gelecektir. Yardımlarınızla turnuva mükemmel hale getirilecektir. Lütfen fairplay ruhuyla mücadele edin ve turnuva sayfasındaki tepki bölümünü fikirlerinizi paylaşmak için kullanın.

Şan ve şöhret için!
Prontera Tourism Office