Sevgililer Günü Quest’i

Sevgililer günü sadece aşk değil aynı zamanda çikolatada demek. Anlaşılan insanlar kadar canavarlarda çikolatayı seviyor. Taşınırken canavarlar çikolatanın kokusunu aldı ve hepsini çaldı! Çikolatalardan sorumlu olan çaresiz insanlara yardım et ve Sevgililer Gününü kurtar!

Resim

Çeşitli NPC’ler size tekrarlanabilir, seviyenize uygun Collect Chocolate questini verecektir. Çeşitli canavarları öldürerek, toplamanız gerekn 30 parça chocolate’i toplayabilirsiniz, aşağıdaki NPC’ler size yapmanız gerekenler hakkında daha fazla bilgi verebilir:

  • Roxbury: Jeremiah
    Seviye aralığı: 1~9, 10~19
  • Castle Hall: Lennon
    Seviye aralığı: 20~29, 30~39
  • Glostern: Gladys
    Seviye aralığı: 40~49, 50~59
  • Cherrytown: Hans
    Seviye aralığı: 60~69, 70~79

Resim

Ödül olarak, Valentine Gift Box adında özel bir eşya alacaksınız.

Resim

Eğer hediye kutusuna farenin sağ tuşu ile tıklarsanız, HP veya MP Recovery potion’lar, saldırı gücünü artırmak için Magic Stone’lar, Gelt , eşya yükseltmek için Slate Piece of Time**, eğer çok şanslıysanız seviye almanızı bir süre destekleyecek Land veya Sea Experience Rate Increase Potion kazanacaksınız!

Resim

Quest tekrarlanabilir olduğu için, toplayabildiğiniz kadar Valentine Gift Box toplayabilirsiniz. İyi şanslar ve Valentine’s Day Quest ile eğlenceler. Quest yaklaşık oyunda bir hafta kalacak.

Sevgililer Günü Özel satışı için Itemshop’u ziyaret etmeyi unutmayın!

** Slate Piece of Time, Itemshop’ta satılan Slate Piece of Ancient gibi yükseltme işlemi başarısız olursa eşya kaybını önler. Ancak Slate Piece of Time yükseltme işleminin başarısız olmasını engellemez.