Florensia Paskalya ve Hanami Etkinliği!

Birçoğunuz neredeyse tüm haritalara yayılmış olan Lovely Dodo’ları fark etmiş olmalısınız. Yoksa onları öldürmeye mi çalıştınız? Renkli bir yumurta ya da Cherry Blossom Leaf bırakıyorlardı mı? Evet mi? Öyleyse Florensia Paskalya & Etkinliğine Hoşgeldiniz!

Resim

Önce kötü haberden başlayalım: Paskalya tavşanı diye bir şey yok. Paskalya sepetlerinizi dolduran her zaman Lovely Dodo oldu! Ama bu kez yumurtalarınızı sizin avlanmanız gerekiyor.

Haritalara çok sayıda Lovely Dodo eklendi. Eğer onları öldürürseniz farklı renklerde pek çok yumurta bırakacaklar ve eğer şanslıysanız nadiren rastlanan bir Cherry Blossom’a da ulaşabilirsiniz.

Resim

Şimdilerde tüm şehirlerdeki barmenler çok özel tariflerini satışa çıkardılar.Bu tariflere bir göz atın, böylelikle kaç adet yumurtanın hangi rengini karıştırarak özel eşyalar oluşturabileceğinizi keşfedin. Kendinizi canlandırmak için bir Rebirth Egg’e ne dersiniz mesela? Ya da…

Resim

Cherry Blossom Coronet yada bir Cherry Blossom Fishing Rod? ister misiniz? Bu iki eşyanın ömrü 20 gün, o halde zamanı iyi değerlendirin, bu çiçekli hediyelerin tadını çıkarın!

The Easter & Hanami Etkinliği 14 Nisan Salı gününe kadar oyunda kalacak. Paskalyanız kutlu olsun!

Florensia Ekibi