Bugünden itibaren: Oyuna Ücret Ödemeden Erişim, Double EXP Ve Daha Fazlası!

euRO’da ki arkadaşlarınıza veda etmek mi istiyorsunuz? Bu benzersiz fırsattan yararlanın ve 30 Eylül 2010’da sunucular kapanıncaya kadar, euRO Odin’in son iki haftasında ücret ödemeden oynayın! Son günlerinizi en iyi şekilde değerlendirmek mi istiyorsunuz? Arkadaşlarınızıla toplanın ve Bossnia ziyaret edin veya Double EXP level alın! Evet, doğru duydunuz: Bugünden itibaren ayın sonuna kadar, her öldürdüğünüz canavardan iki kat EXP alacaksınız. Tehlikeli MVP’lerle karışılaşmaya cesaretiniz varsa, Bossnia’ya girmeye cürret edin!

Ayrıca, 29 Eylül tarihindeki son WoE, cesur GM’lerimize karşı Emperium savaşı yapabilecepiniz GM WoE olarak yapılacaktır. Ardından UR-Radio, euRO’nun son saatlerinde, 30 Eylül’ü 1 Ekim’e bağlayan gece yarısı bitecek 24 saatlik bir radyo programı sunacak. Program kısmen İngilizce ve kısmen Almanca sunulacak. euRO Etkinlik Takımı ayrıca sizin için sürpriz bir etkinlik yapacak.

15 Eylül tarihinde hâlâ hesabında ödenmiş oyun süresi olan hesaplar ilk slottaki karakterlerinin mail kutularında (kız karakterler için) Kafra Band ya da Hat of the Sun God (erkek karakterler için) bulacaklar. (Her hesap için bir headgear)

euRO’da görüşmek üzere – arkadaşlarınızı davet etmeyi unutmayın!

Prontera Tourism Office