Dikkat: euRO servisi Eylül veya Ekim ayında sona eriyor!

euRO – Uzun Bir Hikayenin Son AyıProntera Tourism Office, altı yıldan fazla bir süredir eğlence, romantizm, savaşlarla ve Midgard dünyasında yaşanan mücadellerin ardından euRO Eylül sonu veya Ekim başında kapılarını kapatıyor.

euRO’daki tüm maceraları hatırladığımızda hissettiğimiz hüzün olmamalı, euRO’da geçireceğimiz son ayın hepimiz için mümkün oldukça inanılmaz olmasına karar verdik. euRO Odin’de iyi eğlenceler!

Önemli Bilgi: Arta Kalan Oyun Gün ve Saatleri

Eğer, 30 saatlik oyun süresi satın aldıysanız, hala kullanılmamış tüm oyun saatlerinizi tükettiğinizden emin olun, arta kalan oyun sürelerinin iadesi mümkün değildir. Sadece hesabınızda kalan gün, hafta ya da aylık oyun süreleri karşılanacaktır.

Heyecan Devam Ediyor!

Önümüzdeki ay içinde, euRO’daki son ayınızı eğlenerek geçirdiğinizden emin olmak için bir dizi etkinlik yapılacak. Tüm oyuncularımızı alaplaya.net‘teki uluslararası topluluğa katılmak ve tüm free-to-play oyunlarımızı denemeğe davet ediyoruz. Ek bilgi, web sitesinde önümüzdeki birkaç hafta içinde yayınlanacak.

Fan Art Yarışması: En Güzel Hatıram!

PTO, son fan art yarışmasını bugün başlatıyor ve euRO adına son kez kalemlerinizi, Wacom tabletlerinizi veya boya fırçalarınızı kapmanız için tüm yaratıcı beyinleri davet ediyoruz. Daha fazla detay bu hafta web sitemizden yayınlanacak ve Judith Park imzalı Poporing, yüksek kaliteli fare altlığı ve alaplaya oyunları için AP gibi ödülleri içeriyor.

Sizleri hesaplarınız ile ilgili bilgilendirmeye devam edeceğiz, ancak şimdiye kadar bir şey duymadık.

euRO’da iyi eğlenceler – son ayınızın keyfini çıkarın!
Prontera Tourism Office