euRO’nun Geleceği

Sevgili oyuncular, sizlere euRO’nun geleceği ile ilgili Haziranın sonuna kadar bilgi vereceğimiz hakkında söz verdik. 2008 Kasımdan beri zaten Gravity ile müzakere içindeyiz ama onlardan Ragnaroku Avrupa’da nasıl yayınlamayı istedikleri hakkında bir sonuç alamadık. Sonunda ve çok üzülerek Gravity’e sunduğumuz teklifimizi geri çekmek zorunda kaldık.

Ragnarok Online hizmetini profesyonel bir biçimde sunmak için size borçlandık ve hala da borçluyuz, ama mevcut koşulların altında bu malesef bizim için mümkün değil. Biz euRO’nun uzatılması için Gravity’e bol bol fikir ilettik ama maalesef Gravity gerekli kararlar defalarca erteledi.

İlerleyen haftalarda Gravity ile iletişime geçip sizin ile ilgili gelecekte nasıl devam edeceğinizi öğreneceğiz. Bize Gravity’den gelecek olan bilgileri sizlere de hemen ileteceğiz. Ve hala sizlere Avrupa Ragnarok Online’ın son dönemlerinde süpriz etkinlikler de yapmayı planlıyoruz.

Hepimiz Ragnarok’u daha fazla yürütemeyeceğimiz için çok üzgünüz. Geçen bunca yıldan sonra hala Ragnarok Online’da güzel bir potansiyel görebiliyoruz ama free-to-play modunda olmayacak. Her zaman Ragnarok Online için en iyi hizmeti vermeye çalıştık. Biz de gerçeğin farkındayız Gravity eksik kararları nedeniyle artık kalite standartlarına uymuyor ve biz bu mevcut durumu korumak istemiyoruz.

Önceki kısa süreli sözleşme uzatmalarında pazarlama alanında, TV reklamcılığı afiş reklamcılığı istenilen yatırımlar yapılamadı çünkü bu tarz uzatmalar, bize yeterli planlamayı ve gerekli ekonomik çıkarları sunmamaktadırlar.

Saygılarımızla,

Achim