Bakım Uzatıldı

Florensia Ekibi olarak yeni sunucunun uygulanmasına bağlı olarak, bugünkü bakımın normalden daha uzun zaman aldığını bildirmek istiyoruz. Karşılaştığınız rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz ve dördüncü sunucu Karanir’i doldurmak konusunda en az bizler kadar heyecanlı olduğunuzu umuyoruz! Karanir’in Savaş Alanları olmayan huzurlu bir dünya olduğunu unutmayın, bu da demek oluyor ki, level atlamak hepiniz için burada çok daha huzurlu bir şekilde gerçekleşecek!

Karanir ismini seçmemizin sebebi ise Florensia dünyası ve Great Upheaval’a karşılık gelmesi. Bir zamanlar, beş büyük ada (Flandria henüz keşfedilmemişti!) birleşmiş ve Lux Plena kıtası meydana gelmişti. Ancak, Noble’lar ve güçlü sihirbazlar sihirli enerjilerin kontrolünü kaybettiler ve Lux Plena’da bu yüzden parçalara ayrıldı.

Şimdilik Karanir’in tek bir dünya içerdiğini bilmenizi istiyoruz ve burada, Trade ve Shout Chat’te sadece İngilizce konuşmanızı rica ediyoruz. Karanir topluluğunun gelişimini göz önünde bulundurarak gelecekte yeni dünyalar da eklenebilir.

Florensia’nın yeniden çevrimiçi duruma geçmesini beklerken dört sunucumuzun ardındaki hikayelere göz atmak için buraya tıklayın.

Florensia Ekibi