Yaz gün dönümü Itemshop Güncellemesi: Melekler karşı atakta!

Yaz gün dönümüne yaklaştığımız şu günlerde etrafınızdaki büyüyü fark ettiniz mi? Şeytanlar Florensia dünyasında tur atmanın keyfini çıkardı, ama şimdi kötü ruhları alt etme sırası meleklerde!

Şeytan kostümleri almak için 6 Temmuz’a kadar vaktiniz var ve bundan sonraki iki hafta boyunca Melek kostümleri mevcut olacak. Ne olduğunuzu biliyor musunuz, melek mi yoksa şeytan mı? Hangi tarafı seçeceksiniz? Kaderiniz için savaşın!


Unutmayın: Savaş esnasında en çok hangi tarafın kostümünden (Melek ya da Şeytan) satacağımıza bağlı olarak, her oyuncu Yaz gün dönümü Melek vs Şeytan Itemshop özel etkinliğinin sonunda bizden meleksi veya şeytansı bir ödül kazanacak!

Yukarıdaki resme tıklayın ve özel kostümler, headgear ve headmount’lardan oluşan meleksi seçkimize bir göz atın. Seçili eşyalar %15 daha az AP karşılığında edinebiliyor ve bu da meleksi deneyiminizi kesinlikle güçlendirecektir.

Ayrıca, bu hafta Angelic Random Box %20 daha az AP karşılığında edinilebilecek, yani eğer bir çift Brilliant Angel’s Wings isterseniz şimdiden birkaç kutu kapmalısınız!

Melek mi yoksa Şeytan mı? Yoksa Futbol ve Çiçekler mi? Bu haftanın eşya seçkisinin tadını çıkarın ve Florensia dünyasında eğlenmeye bakın!

Florensia Ekibi