Bakım Çarşamba veya Perşembe gününe ertelendi

Florensia ekibi olarak, bugünkü bakımın 7 Temmuz Çarşamba veya 8 Temmuz Perşembe gününe ertelendiğini bildirmek istiyoruz. Şu anda ek bir dünya için testler yapmaktayız ve hataların giderilmesi için çalışıyoruz ve bu işlemler epey vakit alıyor. Ek bir dünya mı dedik? Evet, bu doğru, dördüncü dünya, yani Karanir’i yarın Florensia’ya ekliyoruz! Ancak Karanir diğer dünyalara pek de benzemiyor. Neden mi? Haberleri okuyun!

[INT] Karanir

Bu uluslararası sunucu, Batı Global dünyasındaki tüm oyunculara açık. Diğer dünyaların aksine, tehlikeli Savaş Alanları((War Zone) Karanir’de aktif durumda değil, yani diğer oyuncular tarafından öldürüleceğinizden korkmanıza gerek yok.. Kananir aşağıdaki dünyaları içeriyor: [English]

Sihirli taş ‘Karanir’, yani Cariad’ın tüm gücünün kaynağı, bir zamanlar tüm Noble’ların büyülerinin tüm LuxPlena kıtasını ‘proje: bir başka güneş’ olarak göğe yükseltmek adına toplandığı bir merkez, bir çekirdekti. İnsanlar Karanir’in gücünden kör olmuşlardı ve enerjisini dışarı çıkardıklarında bu enerji kontrolden çıktı ve büyük değişiklik (Great Upheaval) olarak anılan beklenmedik, korkunç bir olaya sebebiyet verdi. LuxPlena kıtası tamamen patladı ve ardında parçaları kaldı.

Yani diyeceğimiz odur ki, Karanir’de tehlikeli Savaş Alanları olmayacak! Savaş Alanları dediğimiz bölgeler, hiçbir şekilde düello talep etmeden diğer oyunculara saldırabileceğin ve onları öldürebileceğin alanlardır. Yepyeni bir sunucuda sil baştan başlamaya hazır mısınız? Tarih yazmak istiyor musunuz?

Yeni sunucu için hazır olun!

Florensia Ekibi