Yaz ortası Itemshop Güncellemesi: Şeytanlar Saldırıya Geçiyor!

Yaz gündönümüne yakın olan günler adeta büyülü ve yılın en uzun gününe henüz daha vakit olmasına rağmen yaz ortası kutlamaları gün ışığını onurlandırıyor ve dünyayı büyüsüyle etkiliyor. Sadece iyiliksever ruhlar değil, kötülük saçan hayaletler de bu büyüden etkileniyorlar. Dikkat edin maceracılar, tüm kötüler kötücül enerjilerini kendi çıkarları için kullanmak ve yaymak adına gelmiş bulunuyorlar! Aslında her birimizin içinde de kötülük yok mu ve bir tutam büyüyle kendimizi yıkayıp arınmak istemiyor muyuz? O halde meşhur şeytani eşyalarımızla kötü tarafınızı açığa çıkarın!

Bu kez saldırıya geçen ilk taraf şeytanlar oluyorlar. Melekleri alt edebilecekler mi? Savaş esnasındadaha çok Angel Costume’leri (Melek Kostümleri) mi yoksa Devil Costume’leri mi (Şeytan Kostümleri)satacağımıza bağlı olarak, her oyuncu meleksi ya da şeytansı bir hediye kazanacak! Melekler önümüzdeki hafta kendilerini göstermek için hazırlanmaya başladılar bile, işte bu yüzden bir melek mi olacaksınız yoksa şeytansı tarafınızı mı salıvereceksiniz, karar verin!

Şeytansı eşyalara göz atmak için yukarıdaki resimlerden birine tıklayın. Headgear ve headmount’ları%15 daha az AP karşılığında alın, sınırlı sayıda mevcut olan şeytan kıyafetlerinden de almayı unutmayın!

Devilish Random Box da bu hafta %20 daha az AP karşılığında satın alınabilir. Belki de içinden bir çiftLustrous Devil’s Wings çıkar, ne dersiniz?

Bu hafta Celestial Armor elbiselerinden edinmek için de son şansınız ayrıca, ne de olsa önümüzdeki hafta Itemshop’tan kaldırılacaklar! Gerçekten istediğiniz kıyafeti almadan bu eşsiz fırsatın uçup gitmesine izin vermeyin.

Eşyaların tadını çıkarın, şeytanlar!
Florensia Ekibi