Itemshop Güncellemesi: Başarının Anahtarları

Florensia posta kutunuzdan ücretsiz hediyeleriniz Magic Copper Key ve Submersible Hat’inizi aldınız mı? Gereçlerinizdeki mühürleri önceki zamanlara oranla çok daha başarılı bir şekilde salıverin, mutluluğunuzu çılgın Japon emoji suratlarıyla gösterin ve bu hafta %15 daha az AP ödeyerek 15 veya 30 günlük Account Bank (Hesap Bankası) giriş hakkı kazanın!

Lady Avery’nin “Handbook of the modern warrior” (“Modern savaşçının el kitabı”) isimli eserine göre başarıya ulaşmanın iki anahtarı var: 1) Mutluluk 2) Anahtarlar. Bu hafta ikisine birden sahip olabileceksiniz: Karakterleriniz için Mutlu emoji (“emoticon”un Japoncası) suratları ve mühürlü eşyalarınızdaki mühürleri kaldırması için güçlü Magic Key‘ler.

Eski anahtarlar eşyaların mühürlerinin kaldırılmasında +%30 oranında başarı sağlıyordu. Yenileri ise şansınızı ikiye (x2), üçe (x3), dörde (x4) ve hatta beşe (x5) katlıyor, üstelik eşyanızın hangi level’a sahip olduğunun da önemi yok! Ve eskilerinden daha fazla AP de etmiyorlar. Aslına bakarsanız bu hafta %10 daha az AP karşılığında bile edinebilirsiniz!

Ayrıca: Anahtarlarınızı hesabınızda iki karakteriniz ve de aynı sunucu üzerinde transfer etmek isterseniz 15 ve 30 günlük Account Bank Kullanım Hakları şu anda %15 daha az AP karşılığında edinilebilir. İyi değil mi?

Dikkat! Güzelim Celestial Armor’ları ve uygun Headgear’ları inanılmaz fiyatlara almak için son şans! Celestial Armor taşınmadan çok kısa bir süre sonra kaldırılacak, bu yüzden favori gerecinizi Pazartesi günü sunucular yaklaşık 24 saatliğine çevrimdışı olmadan hemen alın!

Eşyaların ve +%50 Parti EXP’ın tadını çıkarın!

Florensia Ekibi