Son Şans: +%30 EXP Kostümleri, Golden Week!

Maceracılar, Itemshop’taki muazzam +%30 Land EXP kostümlerinden almak için son şans. Ayrıca inanılmaz Golden Week indirimleri ve Cheongsam kostümünden faydalanmak isteyenler için de son fırsat bu. 10k Facebook fanlarımızı kutlamak için pek yakında bir Gacha güncellemesi de gerçekleştireceğiz!

Ne diyorsunuz, sizce 12 Mayıs’a kadar Facebook’ta 10,000 ‘like’a ulaşabilecek miyiz? Biz ulaşabileceğimizi düşünüyoruz! Bizlere yardımcı olun ve Florensia Facebook sayfası‘nı arkadaşlarınıza iletin ki onlardan da koca bir “Like” alalım.

Eğer daha hızlı level up yapmak isterseniz, +%30 Land EXP kostümlerinden almalısınız çünkü bunlar 12 Mayıs’ta Itemshop’tan kaldırılacak. Bu kostümlere göz atmak için yukarıdaki resime, stat’leri hakkında daha fazla bilgi almak içinse buraya tıklayın.

Headgear’lar, Headmount’lar, elbiseler, güzel Cheongsam kostümleri ve özel Head Effect’lerinde indirimler ve daha fazlası: Golden Week (1) veya Golden Week (2) özel etkinliklerine giriş yapmak için yukarıdaki resime tıklayın. Tüm indirimler 12 Mayıs’ta kaldırılacak ve Cheongsam’lar da sonrasında Itemshop’tan satın alınamayacak. Satın almak istediklerinizi hemen alın!

Eşyaların tadını çıkarın ve cümle âleme Facebook sayfamızdan bahsetmeyi unutmayın!

Florensia Ekibi