Doğum Günü Sürprizleri Bölüm İki: Herkese Ücretsiz

Zorlu Ragnarok Online dünyasında çok fazla şeyi ücret ödemeden elde edemezsiniz, ama bu iki sürprizimiz kesinlikle tüm oyunculara ücretsiz:
Tüm karakterlerinize ücretsiz Headgearlar ve ek bir hafta Bossnia yanısıra indirimli fiyattan Headgear paketleri.

Doğum günü sürprizlerimizin ikinci bölümünde bolca eğleneceğinizi umuyoruz ve kendizi kandırmayın, daha fazlası geliyor! Ayrıca PTO deviantWATCH için olağandışı sanatçılar arıyor, eklenmek istiyorsanız bize mesaj atın.

Uzatıldı: Bossnia

Uğursuz tehlikelerin ve MVP’lerin karanlık diyarı, Bossnia 29 Nisan’a kadar oyunda olacak, böylece bir hafta daha EXP kaybetmeden Baphomet, Dracula, Dark Lord ve tüm favori MVP’lerinizi öldürmeğe davet ediyoruz. Bossnia’nın ilk açılış haberini okumak için, lütfen buraya tıklayın.

Herkese Ücretsiz: Headgear Bolluğu

Her Perşembe, 22 Nisan önceden tanımlanmış bir başlık seçimi bir serbest nakit başlık önce oluşturuldu sizin karakter. 22 Nisan tarihinden önce açtığınız her karakteriniz için, önceden tanımlanmış bir headgear seçkisinden bir ücretsiz cash headgear alacaksınız. Headgearlar karakterlerinze oyun-içi mail sistemi ile yollanacak. Her karakteriniz için rasgele seçilmiş, farklı bir headgear alacaksınız. Headgear dağıtımı her hesap için bir kez kullanılabilir ve her bir karakteriniz için bir headgear alacaksınız.

Bu headgearlardan birkaçını almak için aşağıdaki resime tıklayın: Red Deviruchi Cap, White Deviruchi Cap, Gray Deviruchi Cap, White Drooping Kitty, Gray Drooping Kitty, Pink Drooping Kitty, Blue Drooping Kitty, Yellow Drooping Kitty, Defolty Doll Hat, Glaris Doll Hat, Sorin Doll Hat, Tayelin Doll Hat, Bennit Doll Hat, Debril Doll Hat.

Happy  Birthday, euRO!
Headgear Paketleri 11-20’de İndirim

9 Headgear paketinin fiyatları 13TL’den 10TL’ye indirildi. Bu ucuzluğa hazır mısınız? Muhteşem headgear paketleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın!

PTO deviantWATCH, euRO Yükleme Ekranları

Tüm oyunculara PTO’nun deviantART hesabına yaptıkları +fav ve +deviantWATCH eylemleri için teşekkür ederiz. Ama daha fazlasını istiyoruz: Hevesli Ragnarok sanatçılarını deviantWATCH’ımıza eklemek istiyoruz! Bize deviantART‘ta mesaj atın sizi +deviantWATCH’layalım.

Ayrıca tüm euRO Yükleme Ekranı Yarışması gönderilen eserleri bir Özel bir Favoriler galerisinde toplamaya çalışıyoruz. deviantART‘ta bulduğunuz euRO yükleme ekranları ve euRO yükleme ekranı yarışma başvuru linklerini yollayarak koleksiyonumuzu tamamlamaya yardımcı olun!

Unutmayın ki deviantART ile ilgili ticket ya da e-postalar ele alınmayacaktır. deviantART istek ve önerileriniz sadece deviantART mesaj sistemi üzerinden kabul edilecektir.

Doğum günü sürprizlerimizin ikinci bölümü ile iyi eğlenceler!
Prontera Doğum Günü Ofisi