Bugünkü Bakımda Gerçekleştirilen Değişiklikler

Florensia Ekibi olarak, bugünkü bakımda 100 Floors Tower’la ilgili sorunun giderildiğini bildirmek istiyoruz sizlere. Ayrıca daha düşük performanslı sistemler göz önünde bulundurularak grafik detayları da iyileştirildi. Nispeten daha eski PC’lerle oynayan oyuncularımızın bundan böyle oyundan daha iyi bir perfomans alacaklarını söyleyebiliriz. Daha fazla bilgi almak için lütfen haberlerin tamamını okuyun.

100 Floors Tower’a girişte hala sorun yaşıyorsanız, lütfen bu konudaki sıkıntılarınızı foruma yazmaktan çekinmeyin. Sizden ne kadar çok geri dönüş alırsak sorunları çözmede o kadar başarılı olabileceğiz ve sizden gelen yorumlara bakarak daha önce üzerine gitmediğimiz sorunlarla da ilgilenebileceğiz.

Her yükleme ekranının altında bundan böyle bir çubuk göreceksiniz, söz konusu çubuk girmek üzere olduğunuz haritanın yüklenmesi işlemini gösterecek. Bahsi geçen işlem henüz tam olarak uygulanmadı, bu yüzden eğer çubuklarda herhangi bir harekete rastlamazsanız bir sorun olduğunu düşünmeyin.

HOW BETA’da da ufak bir değişiklik gerçekleştirildi. Buna göre, belli bir zaman diliminde ölen oyuncular, birbirleriyle aynı zamanda dirilebiliyorlar. Söz konusu değişiklikle ilgili deneyimlerinizi ve de düşüncelerinizi bize lütfen bildirin.

Florensia Ekibi