Bugünkü Bakımda Gerçekleştirilen Değişiklikler & 2Pay

Bugünkü bakımda Roxbury, Castle Hall ve Glostern’e Noel süslemeleri ve müzik uygulandı. Ayrıca Noel Baba Elbise’lerinin (Santa Robes) bu yıl nereye kaybolduğunu merak ediyorsanız söyleyelim: Kostümler 22 Aralık’ta Itemshop’a eklenecek, bu yüzden eğer kırmızı, mavi, beyaz veya siyah bir Noel Baba kostümü satın almak istiyorsanız geç kalmadan biraz AP edinmelisiniz. AP’leri, Rusya, Doğu Avrupa ülkeleri ve dünyanın pek çok kısmında geçerli olan yeni ödeme yöntemimiz 2Pay’i kullanarak satın alabilirsiniz!

Online ödeme servisi olan 2Pay, pek çok ülke için çeşitli ödeme seçenekleri sunuyor. Florensia web sitesinden bir AP ürünü seçin, buradan doğruca 2Pay web sitene yönlendirilecek ve size en uygun ödeme seçeneğini seçebileceksiniz. Lütfen 2Pay’in tüm ülkeler için geçerli olmadığını unutmayın, bu yüzden AP satın almak istediğinizde 2Pay’i ödeme metodu olarak seçemezseniz endişelenmeyin.

Seçtiğiniz 2Pay ödeme metoduna bağlı olarak hesabınıza ya anında ya da yedi gün içinde AP yüklenecek. Noel kostümleri ise 22 Aralık’tan Ocak ayı başına kadar mevcut olacak, bu da AP satın almak için yeterince vaktiniz olduğunu gösteriyor.

Ayrıca 100 Floors Tower’a cool-down zaman ölçeri eklendi. Bu, kuleden çıktığınızda içeri geri girmek için 5 dakikanız olduğunu gösteriyor. Bu süre, yeni kapışmalar için bacaklarınızı esnetip enerji toplamanız için yeterli olacaktır!

Florensia’daki Noel süslemelerinin tadını çıkarın!

Florensia Ekibi