Önemli: PayPal Ödemeleriyle İlgili Değişiklikler

PayPal metodunu kullanarak AP satın almak için, tüm PayPal kullanıcılarının öncelikle PayPal web sitesine girerek hesaplarını onaylatmaları gerekiyor. PayPal hesabınızı nasıl onaylatacağınızı öğrenmek için lütfen haberleri okuyun. Onaylanmamış PayPal hesaplarıyla bundan böyle Florensia’dan AP satın alınamayacak!

PayPal hesabınızın onaylanmış olup olmadığını anlamak için öncelikle PayPal.com adresine girmeniz gerekiyor. “Hesabım” (My Account) – “Özet” (Overview) bölümünde hesabınızın statüsü görünecek. Hesap statünüz “Onaylı” ise, her zamanki gibi Florensia web sitesinden PayPal aracılığıyla AP satın alabilirsiniz. Eğer PayPal hesabınız hala onaylı değilse yukarıdaki resimde işaretli olan link’e tıklamanız gerekiyor.

Söz konusu sayfada PayPal hesabınızı onaylatmanız için iki seçeneğiniz olacak:

1) Kredi kartı:

Kredi kartınızdan küçük bir miktar para çekilecek, örneğin 1.50€ kadar. Kredi kartı faturanızda dört haneli bir PayPal kodu göreceksiniz. Bu kodu PayPal web sitesine girmeniz gerekiyor; bundan sonra hesabınız onaylanmış olacak. Bu işlemden sonra kredi kartınızdan çekilen para geri ödenecek.

VEYA

2) Banka hesabı:

Banka hesabınızda bir veya iki para transferi gerçekleştirilecek. PayPal web sitesine söz konusu bu transferlerdeki miktarı aynen girmeniz gerekiyor. Bu şekilde PayPal hesabınız onaylanmış olacak. Bu işlem için kredi kartı kullanmanız gerekmiyor.

Dikkat: Onaylama işleminin gerçekleşmesi beş günü bulabilir. PayPal hesabınızı PayPal web sitesinden bir kez onaylatmanız yeterli olacaktır.

Florensia Ekibi