RWC Yolu: Bölüm 3

Yokohama, Japonya’ya gidecek uçak bugün yola çıkıyor ve dünyanın en iyi Ragnarok Online oyuncularını belirleyecek RWC 2009, 1 Kasım’da yapılacak.

PTO, .Justice.’a eşlik edecek turnuvadan ve sonrasından haberler verecek. Güncellemeleri takip edin ve bizi Twitter’de izleyin, takımın t-shirt’üne bakın ve .Justice. üstün gelmeli! diye tezahürat yapın.

Özel T-shirt


Bu t-shirt’ler takımımızın 1 Kasım’daki turnuvada giyeceği, isimleri, ünlü guild amblemleri ve geçen üç yılın “Turnuva Tarihleri”ni içeren özel t-shirt’lerdir.

Fikstür


Üstteki tablodaki gibi ön dört takım RWC katılmak için hazır. Fikstür, karşılama törenin ardından 31 Ekim 12:00(TSİ)’de çekilecek

1 Kasım’daki RWC programına bakmak için tıklayın!

Twitter


Ne zaman tam olarak fotoğraflar ve haberlerle sizi turnuva hakkında bilgilendireceğimizi söyleyemesekte, herşeyi Twitter’den yazmaya çalışacağız. En son haberleri kaçırmadan bizi Twitter’den takip etmek için yukarıdaki resme tıklayın!

Videolar


GungHo ve Gravity tarafından hazırlanan müzik grubu “JAM”in aynı zamanda RWC’de canlı konser de vereceği tanıtım videosunu izlemek için yukardaki resme tıklayın. Tayland üst üste üçüncü kez kazanıcak mı yoksa başka bir takım onları yencek mi?

Sayonara!
Prontera Tourism Office