Ürkütücü Halloween: Etkinliği!

31 Ekim Cumartesi, saat 00:00 civarında (Cuma’yı Cumartesiye bağlayan gece yarısı), küçük bir bakım gerçekleştirilecektir. Gece yarısından 5 Kasım’a kadar, bu yılın korkunç cadılar bayramı ektinliğine katılabilirsiniz.Balkabaklarını ve şüpheli hediye kutularını kapın şehirlerde canavar çıkartarak arkadaşlarınızı korkutun. Tüylerinizin diken diken olmasına hazır olun, Cadılar Bayramı’nın tadını çıkarın! Üstelik, yeni yükleme ekranları da eklenecek, yolladığınız en iyi 20 yapıta yakından bakmanın zevkini çıkarın!
Balkabağı ve daha fazla balkabağı!

Eğer 45 leve ve üzeriyseniz, son model bir Weird Pumpkin Hat almak için Jakk’leri öldürüp 20 Pumpkin Head toplayın ve Prontera çeşmesinin önündeki Pumpkin Hat araştırma görevlisine getirin!

Lezzetli balkabağı turtalarını (Pumpkin Pie) toplamak için Pumpkin Hat’ınızı giyin, Midgard’ın canavarlarına karşı savaşmaya devam edin!

Diğer şehirlere canavar gönderme

Birkaç Rune-Midgart şehrinde ‘Halloween Fun Magician’ adlı bir NPC var. Eğer ona biraz Pumpkin Head ve Transparent Cloth (Whisper’lardan düşen) verirseniz, başka bir şehre ürkütücü Jakk ve Whisper’ler yollayabilirsiniz. Kollarınızı sıvayın ve döğüşmeye başlayın!

Ayrıca bu canavarlar çok dikkatli açmak isteyeceğiniz bazı garip kutuları da düşürecek…

Küçük çocuğun yaramazlıkları

Lutie veya Toy Factory’e son ziyaretinizden kalma candy (şeker) veya cake piece (kek parçaları) hâlâ duruyor mu? Deponuzda dursunlar, Prontera’da gezerken kazara tatlı şeyleri gerçekten seven görünmeyen bir çocukla karşılaşabilirsiniz. Eğer çocuğu sevindirirseniz, muhteşem bir buff alacaksınız!

Not: Yükleme Erkanı Yarışması

Bu yılki yükleme ekranı yarışması için neredeyse 300 gönderim aldık. Yukarıdaki resmi tıklayın ve PTO’nun favorisi 40 eser ve 20 galibin (*WINNER* olarak adlandırılmış) eserlerine bakın – tebrikler! Ödüller yakında dağıtılacak ve ek 100 yükleme ekranı da Flickr’a yüklenecek. Sabrınız ve muhteşem eserleri için tüm katılımcılara teşekkür ederiz!

Cadılar Bayramında iyi eğlenceler!
Prontera Tourism Office