RWC Yolu: Bölüm 2

imperiaflex_0_1_0 Dün, PTO ve .Justice. çok ilginç bir röportaj için bir araya geldi. Beklentileri, gizli sloganları ve taktikleri hakkında daha fazla bilgi için röportajın tamamını okuyun!
PTO: Kısaca kendinizi tanıtırmısınız? (İsim, yaş, tercih edilen meslek sınıfı, ne kadar zamandır euRO’da oynuyorsunuz)

Morphius: Daniel, 30, HP, Clown, Sniper, açık beta testinden beri

N4p0: Benjamin, 20, Hwiz / Prof, 4 yıldır

Yoshiko: David, 20, HP, SinX, yaklaşık 4 yıldır

Hulsen: Julian, 24, SinX, HP, HW, yaklaşık 5 yıldır oynuyorum

Orph: Björn, 25, Champ, Prof, SinX, iRO açık beta testinden beri

Pagan: Marcus, 24, HW, HP, Champ, Gypsy, bir zamanlar LK, yaklaşık 5 yıldır

King_Death: Dominik, 19, Pala hastası – neredeyse sadece Cru/Pala, tahminen yaklaşık 4 yıldır

PTO: Kim 2007 ve/veya 2008 yılında turnuvalara katıldı, takımda kimler “yeni”?

Pagan: Orph, Napo ve Pagan 2007 yılından beri takımda, Hulsen 2008’de ve King_Death, Morphius ve Yoshiko 2009 yılında takıma katıldı.

PTO: Neden “Rock ‘n Roll” yerine “.Justice.” adı altında mücadele etmeyi seçtiniz?

Yoshiko: Çünkü adaletin (justice) diğer tüm takımlara galip geleceğini düşündük.

N4p0: Takım çok değiştiğinden dolayı ve biz RnR’nin sadece yarısı olduğumuzdan başka bir isim kullanmaya karar verdik ve bu da bize diğer takımlar belki bizi hafife alırlar diye -kendimizi gizli tutmak için- seçtik.

PTO: Daha önce hiç Japonya’ya gittiniz mi? Japonya’dan ne bekliyorsunuz? Sizin için ülkenin kendisini ilginç mi?

Morphius: Aslında ben Japonca biliyorum, bir kaç kez Japonya’ya gittim ve 6 ay kadar orada yaşadım. Ama daha önce Yokohama’yı görmemiştim, bu yüzden Yokohama’ya gitmeyi iple çekiyorum. Ne yazık ki, seyahat çok kısa. Orada daha uzun kalmamızı isterdim, ama hala Tokyo’yu ziyaret edebilmemizi ve olabildiğince çok resim çekmeyi umuyorum.

Yoshiko: Şey, Avrupa Birliği dışında herhangi bir ülkede hiç bulunmadım, Anime hayranı olmasam da, biraz da diğer kültürler ve insanlar hakkında bir şeyler öğrenmek istiyorum.

King_Death: Hayır, daha önce Japonya’ya gitmedim. Fakat gerçekten iple çekiyorum, çünkü gerçekten Japon kültürü ve diline ilgi duyuyorum. Ayrıca okulda Japonca öğrenmeye başladım. Elde edebileceğimiz en iyi fırsat, sadece orada çok kısa kalabilecek olmamız üzücü sanırım.

N4p0: Daha önce Japonya’ya gitmedim ama turnuvanın Filipinlerdeki kadar büyük olmasını umuyorum.

Pagan: Daha önce Japonya’ya gitmedim ama Japonya seyahati her zaman rüyalarımı süslemiştir. Sadece orada çok kısa bir süre kalabileceğimiz için üzgünüm. Japon kültürünü çok seviyorum, umarım biraz görebiliriz.

Orph: Daha önce Japonya’ya gittim mi? – hayır, benim ilk Japonya seyahatim. Japonya’dan ne bekliyorum? – hiç bir fikrim yok, çünkü orada sadece iki gün kalabileceğiz, bu da çok fazla bir zaman değil. Ülkenin kendisini ilginç mi? – Evet, Japonya gerçekten inanılmaz bir ülke, Kyoto’yu ve daha fazlasını görmek isterim. VE TABİİKİ BEN BÜYÜK BİR ANİME HAYRANIYIM!!! xD

Hulsen: Bir kaç yıl önce bir arkadaş grubuyla Japonya’ya gitmiştim, bu yüzden ne beklemem gerektiğini biliyorum. Genel olarak Asya kültürünün büyük bir hayranıyım ve Japonya’dan başka diğer ülkelere de gitmek istiyorum. Ama Japonya özel elbette.
Tokyo civarında yürürken, küçük dükkân ve restoranları ziyaret ederken müthiş eğlendim. Ayrıca gece hayatı orada tamamen farklı. .Justice. takımı ve belki Ruslarla birlikte iyi vakit geçirmek için istiyorum 😉

Naira: Ragnarok Dünya Şampiyonası için antrenmanlar dışında kendinizi nasıl hazırladınız (Gerçek hayatta)?

King_Death: Sanırım normal antrenmanlarımız dışında yapabileceğimiz hiç bir şey yoktu. Bu yüzden, sadece mümkün olduğunca rahatlamak için elimizden geleni yapmaya çalıştığımızı söyleyebilirim. Kesinlikle mücadele arıyoruz.

zego9999: Ülkelerimizi Japonya’da temsil edeceğinizi bilmek nasıl duygu, tedirgin misiniz yoksa gurur mu duyuyorsunuz?

N4p0: Şimdi o kadar özel değil, çünkü Ragnarok Avrupa’da Asya’da ki kadar büyük değil, fakat turnuvanın kendisi her zaman büyük bir deneyim.

o kaan basal: Turnuvayı kazanarak oyun için büyük emek harcadığınız belli oluyor. Peki, sizce Ragnarok Dünya Şampiyonası bünyesinde Japonya’ya gidip turnuvaya katılmak bir eğlence mi ciddi bir iş mi yoksa gezi mi? Kısacası turnuva sizin için ne ifade ediyor?

Pagan: Dünya hâkimiyeti.

Hulsen: Bence, bu yıl ikisi birden biraz.

King_Death: İkisi de sanırım. Mücadelenin benzersiz olacağına eminim. Öncekinde tamamen farklı bir şey, en azından benim için. Ayrıca, çabalarımızın buna değer olup olmadığını görmekten kesinlikle mutluyuz. Ama Japonya seyahati eğlenceli de olacaktır.

N4p0: Çok ciddiye almadan, mümkün olduğu kadar kendimizi iyi hazırlamak çalıştık. Fakat 2007’de dördüncülüğü elde ettiğimize göre, bu sefer en azından üçüncü olmak istiyoruz. Diğer yandan geçen sene arkadaşlık kurduğumuz bazı arkadaşlarla tekrar buluşmak istiyoruz. Bildiğim kadarıyla birçok ülkenin takımında aynı kazananlar var.

Bakery: Diğer ülkelerin guildlerine karşı kullanmak istediğiniz özel taktikler düşündünüz mü? Ayrıca, antrenman için kaynak olarak eski karşılaşmaların videoları kullandınız mı? Diğer guildlerin taktikleri hakkında bilgi elde edebildiniz mi?

N4p0: Ulaşabildiğimiz her videoyu izlemeye çalışıyoruz ^^. Ve taktiklerimiz hakkında konuşmak aptalca olurdu!

Pagan: Ama bazı taktiklerimiz var!

Stefan: Birçoğumuz zaten bir kez hatta iki kez euRO temsilcisi olarak katıldı. O zaman farklı ülkelerden gelen diğer takımların taktikleri öğrenebildiniz mi, şimdi kullanacağınız bazı özel hileler nedir?

N4p0: 2008’de her ülke Taylan 2007’den öğrendiği Stalker taktiklerini (ki kendilerini zafere götüren) kullandı, ama sonuçta, 7 karakterlik takım formasyonu çok fazla olasılığa yer bırakmıyor. Bir iki karakter değişikliği işe yarayabilir, ama tepki süresini arttırmaktan başka geriye fazla bir şey kalmıyor.

Hulsen: 2007 yılından bu yana oynama stili ve taktikler çok büyük oranda değişti. Genel olarak, RWC daha hızlandı ve daha agresifleşti, bu yüzden hangi karakterleri kullanacağınızı ve onları nasıl, buna en uygun bir şekilde kullanacağınızı tekrar tekrar düşünmelisiniz.

Generalmanuel: Geçen yıllar ile karşılaştırıldığında, bu yıl çok fazla antrenman yaptınız. Antrenmanların size çok fazla yardımı olduğunu, örneğin Kore ve Filipinli takımlara karşı daha çok şansınız olduğunu düşünüyor musunuz? Diğer takımların hız ve taktilerine aşinasınız. Bu yıl onların muazzam hızlarına yetişe bileceğinizi düşünüyor musunuz?

N4p0: Bu yıl büyük şansımız olduğunu düşünüyoruz, çünkü geçen yıl pek fazla antrenman yapmadık. Ama örneğin tıpkı Tayland takımı gibi hızlı olsak, onlara karşı gerçekten oynamadan söylemek zor. Şu anda biz Rus takımı ile antrenman yapıyoruz ve gerçekten güçlü ve hızlılar. Sadece tüm takımların geçen yıla göre çok fazla güçlenmediğini umuyoruz …^^

PTO: Son olarak: Bir sloganınız var mı veya euRO topluluğuna söylemek istediğiniz bir şey var mı?

N4p0: Daha fazla PvP yapın!!!! (Fakat bu daha çok benim kişisel fikrim ^^)

King_Death: Lütfen euRO’da biraz daha PvP’ye girin

Morphius: Slogan: .Justice. üstün gelmeli.

Röportaj, PTO tarafından seçilen oyuncu sorularıyla yapılmıştır. Headgear paketini kazanan Stefan‘ı tebrik ediyoruz!

.Justice. üstün gelmeli!
Prontera Tourism Office