euRO – PTO NewsFlash

European Ragnarok Online Newsletter: PTO Newsflash

Sevgili Maceraperest,

Kısaca: 22 Ekim Perşembe günü iki haftalık şaşırtıcı 1.5x EXP etkinliği başlıyor! Tüm oyuncular bu çok keyifli etkinliğe katılmak için Avrupa Ragnarok Online dünyasına davetlidir!

22 Ekim’den, 5 Kasım’a kadar, öldürdüğünüz her canavardan %150 EXP kazanacaksınız. Amaç sonunda büyülü 99 level’e ulaşmak değil mi? Oyuna girin, hazırlık yapın ve bütün canavarları öldürün!

2009 Ragnarok Dünya Şampiyonası Yolu

Ragnarok Dünya Şampiyonası 1 Kasım’da Yokohama yapılacak ve tüm euRO oyuncularına takımımız .Justice.’a şans dilemeğe çağrıyoruz! PTO etkinlikten röportajlar, bilgiler ve özel .Justice. röportajını okumak için düzenli olarak web sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın!

European Ragnarok Online Newsletter: PTO Newsflash

Cadılar Bayramında Muzzam Dehşet!

27 Ekim tarihinde itibaren, balkabağı kafalarını toplayarak Pumpkin Hat ile değiş tokuş ederek lezzetli balkabağı turtalarını alabilirsiniz! “Şeker” yerine “Şaka”yı tercih edenler, seçilen köylerde canavar çıkartabilirler ve arkadaşlarınızı korkudan kaçıştırabilirsiniz. Ama dikkatli olun yoksa, Prontera’nın küçük çocuklarının şakalarının kurbanı olabilirsiniz!

Cadılar Bayramı Headgear Paketleri

Korkunç Whisper Mask’a veya mükemmel cadılar bayramı partiniz için başka bir çok veya az korkunç headgear’a ne dersiniz? 29 Ekimde satın alabileceğiniz headgear’lar için web sitemizi ziyaret edin!

Yeni headgear paketlerine bakmak için tıklayın

Şeker mi, şaka mı? Şaka elbette!
Prontera Tourism Office
www.euro-ro.net