Karakterinizi Jüpiter’in Aksesuarlarıyla Yeniden Dengeleyin!

Güneş sistemimizdeki en büyük gezegen, yani Jüpiter, Florensia’nın bir parçası olmak istiyor belli ki. HP ve MP’lerinizi arttırabilmenizi sağlayacak aksesuarları göndermesinin sebebi de bu olsa gerek! Söz konusu yüzükler, kolyeler ve pek yakında gelecek olan güzel küpeler, Jüpiter’in uyduları Elara, Europa, Callisto, Ganymede ve Carpo’nun sihirli tozlarıyla büyülüyorlar. Meraklandınız mı? Bu aksesuarlardan en iyi şekilde nasıl fayda sağlayabileceğinizi öğrenmek için haberleri okuyun!

İlk seri aksesuarların her bir parçası sizlere +350 MP veya +350 MP sağlayacak. Eğer bu miktar sizler için yeterli değilse, Carpo’s Necklace (Carpo’nun Kolyesi) ikisini birden karakterinizin durum puanına ekleyecek.

Değerli durum puanlarınızı saklayın ve Constitution ya da Wisdom’a çok fazla yatırım yapmayın: Bunun yerine, sıradaki HOW savaşlarında ihtiyaç duyacağınız ekstra HP ve MP’ler için yeni aksesuarları kullanın!

Karaterinizin gelişimin yeniden düzenlemenizi destelemek adına Magic Stone of Experience Reset, şimdi 8395 AP yerine sadece 5895 AP karşılığında edinilebilir ki bu da %30 civarında indirim anlamına geliyor. Fırsat varken hemen birkaç tane alın deriz!

Aksesuarlardan Nasıl Faydalanacağım?

Temel amaç, karakterlerin etkili yetenekler kazanmaları için bu yeni aksesuarları takarak ekstra HP kazanabilmeleri ve böylece ekstra MP de alabilmeleri (örneğin bir Mercenary). Bir Noble veya Saint ise savaşlarda daha uzun süre hayatta kalabilmek için HP’lerini arttırmak isteyebilir! Bir Explorer ise her ikisinden de fayda sağlayabilir.

İki yüzük ve bir kolye ile +1050 HP veya +1050 MP’ye kadar çıkabilirsiniz: Hem düşük seviyeli hem de yüksek seviyeli karakterler için oldukça faydalı sayılır, ama aşırı güç de sayılmaz bu!

Elara ve Europa’nın küpeleri önümüzdeki hafta Itemshop’a eklenecek, böylece karakterlerinize ekstra +350 HP veya MP ekleyebileceksiniz.

Yılsonunda bir seri aksesuar daha eklemeyi planlıyoruz, böylece kullanımı 30 veya 90 gün ile sınırlı ucuz aksesuarlar edinebileceksiniz. Yeni koleksiyon çıktığında eskileri taşımak zorunda kalmadan doğrudan yenileri deneyebileceksiniz. Eskiler de geçerli olmaya devam edecek elbette. Ne kadar pratik değil mi?

Yüzük ve kolyelerinizi şimdi alın ve uydularından ufak bir sihir yollayan Jüpiter’i selamlayın!

Florensia Ekibi