Itemshop: Korsan Gibi Konuşma Günü genişletildi & O’zapft: Oktoberfest!

Bütün dünya Münih, Almanya’da mevkilenen meşhur Oktoberfest’i kutluyor, sizler de eğlenceye davetlisiniz! Kendinize bir Lederhosen, bir Dirndl, şekerler ya da alkol içermeyen Bira Headmount’u alın! Ayrıca hesaplarına AP gelmesini bekleyenlere de iyi haberlerimiz var: Korsan Gibi Konuşma Günü eşyaları 25 Eylül Cuma gününe kadar Itemshop’ta kalacak! Şerefe!

O’zapft is! Şerefe! Alkol içermeyen Bira Headmount‘larınızı kaldırın, Lederhosen (erkekler için) adını taşıyan geleneksel deri pantolonları ve dişi karakterler için yapılan şirin Dirndl elbiselerini giyin. Çeşitli renkleri ve eşsiz stilleri, 6 Ekim’de kaldırılacak 29 muhteşem Oktoberfest eşyasını alma şansını kaçıranların kıskanç bakışlarına maruz kalmanıza sebep olacak!

Dur, ey Korsan! Meşhur iyi & kötü Korsan Paltoları‘nın da dahil olduğu Korsan Gibi Konuşma Günü eşyaları 25 Eylül’e kadar Itemshop’ta kalacak. Aynı günün öğle saatlerinde ise kaldırılacaklar. Korsanlar, başkalarının kendi kıyafetlerini giymesinden hoşlanmaz, bilirsiniz!

Eşyaların tadını çıkarın ve takılmaya devam edin: Sizler için bir de Oktoberfest etkinliği hazırlıyoruz!
Florensia Ekibi