Yıldönümü Pasta Yarışması Sonuçları

Fırınları ısıtın, tahta kaşıkları çevirin ve açlığınıza hakim olun: Pasta yarışmasının galipleri belli oldu! Toplamda 35 tane lezzetli pasta aldık, en iyi çeyreğe girmeye hak kazanan 5 galip ve 9 adet de pasta belirledik. İnanın ki tüm o pastaları tatmak en az bir yıl yetecek kadar şeker depolamamızı sağladı. Yıl dönümü yarışmasının genelinde sayısı 15’e ulaşan kazananlar AP’lerini (ve BP) aldılar, ödüllerin geri kalan kısmı ise çok yakında dağıtılacak. Bu işlemin ancak yarın gerçekleşebileceğini söylememiz gerekiyor. Ayrıca web sitesi yarışmasının sonuçları yakın gelecekte açıklanacak, ne de olsa kılavuzları yorumlamak biraz daha zaman alıyor. Anlayışınız için teşekkürler.

Resim

14 adet kazananın pastalarının resimleri Florensia Flickr fotoğraf bölümüne ve yine Flickr’daki 1. Yıl dönümü Yarışması pasta bölümüne eklendi ve sizler de Florensia Flickr grubuna davetlisiniz, buraya kendi Florensia ekran görüntülerinizi yükleyebilirsiniz.

Kazananlar

Lütfen buraya tıklayarak orijinal yarışma duyurusunu, buraya tıklayarak ek bölümü okuyun. Tüm kazananlar asıl haberlerde açıklanan ödüllerini alacaklar. Kurallarımız çerçevesinde seçtiğimiz kazananlar şu şekilde:

Hepinizi tebrik ediyoruz!

Resim

En iyi çeyrek

Aşağıdaki maceracıların pasta tarifleri “en iyi çeyrek” için seçildi, bu isimler 30 günle sınırlı bir Headgear ya da Headmount alacaklar:

  • D3mon3, Fenryr, maischaf93, Nadja844, Njka, PiratenJorg, sPronzio, ThePirate7, TheShadow

Katılımcılar

Şu maceracıların pastaları bu kez en iyiler arasına giremedi fakat biz yine de onları katılım gösterdikleri için tebrik etmek istiyoruz. Teşekkürler…

  • Avey, Choob, Chris160, clarita97, fireheart50, H1gh, IMoonlight, Ivion, Josch026, kassandra12000, KisukeBr, Linell, matteodato, Owaya, Rebby, Schnapsrofl, Shallo, StellaDelSud, TheBoy, usuuaario

Florensia Ekibi