Florensia Flashmob Etkinliğinin Sonuçları

Pek çoğunuz çoktan görmüşsünüzdür: 21 Temmuz’da Florensia’nın Facebook’taki fan sayısının 4,000’e ulaşması gerekiyordu. Bu amacımızı gerçekleştirdik hatta ulaşmak istediğimiz rakamı aştık bile! 1 Temmuz’da 2,000 fan ile başlamıştık, etkinliğin sonunda fan sayısı 4,354’e ulaştı. Hatta şu an 4,426’dayız… hatta 4,429 ve yeni fanlar da aramıza katılmaya devam ediyor. Katılım gösterdiğiniz için çok teşekkürler. Ödüllerin nasıl ve ne zaman dağıtılacağını öğrenmek için lütfen tüm haberi okuyun!

Resim

En başta bildirdiğimiz üzere, ismini ve sunucusunu duvarımıza ya da etkinliğin duvarına yazan her oyuncu kırmızı ya da mavi bir Özel Şapka – Special Hat (30 gün ile sınırlı) kazanacak.

4,000 fana ulaştığımız için, 10 Evil Pirate Coats (Kötü Pirate Paltosu) (30 gün ile sınırlı) çekilişle dağıtılacak…

  • 4,100 fana ulaşıldığında + 5 palto
  • 4,200 fana ulaşıldığında + 5 palto
  • 4,300 fana ulaşıldığında + 5 palto
  • 4,400 fana ulaşıldığında + 5 palto, ki zaten yarışma sonuna kadar 4,400 fana ulaşmış bulunuyoruz

Pirate paltosu kazananlar:

Tebrikler…

emoplanty [Par], Hicro [Ber], Anasaby [Lux], skaT777 [Ber], Abraxasx [Lux], myseria [Lux], Katsura60 [Lux], Nues [Lux], Kimchii [Par], Gedu [Lux], Aturio [Ber], MaxwelMidas [Lux], MattyusDarian [Lux], zartha [Par], bousif [Lux], TheGodOfWar [Lux], Swearengen [Lux], planki [Ber], 0karem0 [Par], Saiena [Ber], Tundera [Par], kurapicass [Lux], Aragorn21 [Lux], Tisia [Lux], Calabann [Ber], Axel27 [Lux], ParanoicDoll [Par], Manabu [Ber], Zakto [Par], Ayumih [Lux].

Special Hat (Özel Şapka) ve Evil Pirate Coat (Kötü Pirate Şapkası) oyundaki cash eşyalar hesabına aktarılacak, her ikisini de buradan alabilirsiniz. Eşyalar bugün ya da yarın verilecek, çünkü hala tüm isimleri kapsayan kocaman bir liste üzerinde çalışıyoruz.

Lütfen aklınızda bulundurun: Eğer karakterinizin ismini yanlış yazdıysanız ya da karakterinizin isminden farklı bir isim bıraktıysanız, eşya(lar) hesabınızdaki başka bir karaktere aktarılacak ya da hiç aktarma yapılamayacak. Her hesap için tek bir Special Hat (Özel Şapka) dağıtılacak.

Bu etkinliğin sizleri eğlendirdiğini umuyoruz – kimbilir, pek yakında benzer bir etkinliği YouTube, deviantART, Flickr ya da twitter’da gerçekleştiririz belki!

Florensia Ekibi

Yıl dönümü Yarışması’nın ilk sonuçları ise yarın yayınlanacak!