ITEMSHOP GÜNCELLEMESİ: “Golden Week” (Altın Hafta)

Japonya’da halk, Nisan sonundan Mayıs’ın ilk yarısına kadar “Golden Week” (Altın Hafta) kutlaması yapar. Pek çok Japon milli bayramı da altın temalı bu muhteşem festival dönemi vesilesiyle birleşir. O halde bizler de en parlak altın renkli eşyalarla Florensia’da “Golden Week’i kutlayalım!

”Altın” başarının, lüks ve asil şeylerin rengidir. Onurlu Florensia ulusu, masum insanlara işkence eden kötü yaratıkları alt etmek için ellerinden geleni yapan sizlerin çabalarını takdir ediyor, sizlere teşekkürlerini sunuyor. Siz, maceracılar, krallara layık bu rengi taşıyan kıyafetleri ve başlıkları sonuna kadar hak ediyorsunuz.

Resim

Kırlık bölgelerde dolanırken, güneşin altın rengindeki ışınları yüzünüzü gıdıklar- siz de üzerinizdeki altın ve beyaz renkli lüks takımlarla güneşe karşı durup onunn parıldamasını sağlayacak mısınız?

”Golden Week” Itemshop etkinliği 18 Mayıs’a kadar devam edecek. “Tanrıların İsteklerini Yerine Getirin” (“Obey The Will Of The Gods”) isimli etkinliğimize katılırsanız muhteşem kıyafetler söz konusu etkinlik sona erdikten sonra bile kullanıma müsait olacak. Fakat, eğer Tanrılar’ı sakinleştiremezseniz, güneş siyaha dönüşecek ve üzerinizdeki altın renkli kıyafetler de kaybolacak…