Florensia Bahar Takvimi- Ödüllerin Dağılımı

Florensia Ekibi, Bahar Takvimi Etkinliğine katılan herkese teşekkür eder, kazanlanarı kutlar! Ödüllerinizi nasıl alabileceğiniz hakkında bilgi için, lütfen bu haberi okuyun.

Resim

Florensia Bahar Takvimi Etkinlikleri haberinde de anons ettiğimiz gibi toplamda 24 kazanandan her biri aşağıdak paketlerden birini seçebilir:

Recovery Starter Set, Fighter Bundle, Gunslinger Set, Magician Bundle, Sea Set

Kazananları tebrik ederiz:

Baer94, Blitox, BORGHERINI94, Dedicated, Erec, ERICHz, Fecier, FelixT92, frigidce, Gary101, Inferno95, KingISBack, LightDragon92, Lorinette333, Mazda007, mergim191, PieJays, Saebelzahnkaefer, Sessha, Setyh, ShadowJoker, Sharin, Stepanan, T0ya

Lütfen destek sistemi aracığılı ile aşağıdaki bilgileri içeren bir ticket‘i (Bölüm : Community) 30 Mart tarihine kadar gönderin:

  • Forumdaki lakabınız
  • Ödülü almak isteğinizi karakterinizin adı
  • Almak istediğiniz Paketin adı

Eğer 30 Mart tarihne kadar sizden bir mesaj almazsak, rastgele bir paket seçip, hesabınızdaki en yüksek seviyeli karaktere hediyenizi yollayacağız. Bu nedenle tüm ödüllerin 30 Mart tarihinden sonra dağıtılacağını unutmayın!

Ayrıca aşağıdaki iki talihli, seçecekleri headgear’i ödül olarak alacaklar – tebrikler!

  • Cardiff grup talihlisi: LightDragon92 (17 Mart)
  • Magnel, Exeter & Chester grup talihlisi: Dedicated (15 Mart)

Umarız Bahar Takvimiyle bizim kadar eğlenceli vakit geçirmişsinizdir. Bergruen sunucusundan ~IronKnights~ guildine ve etkinliğin iki organizatörü mauorizze ve LuminaLuna’ya çok teşekkürler!

Florensia Ekibi